Hjem Dyr – Jeg fikk nesten et hjerteinfarkt, sier kvinnen om øyeblikket hun oppdaget hvorfor hun hele tiden fant hyssingstumper rundt i huset

– Jeg fikk nesten et hjerteinfarkt, sier kvinnen om øyeblikket hun oppdaget hvorfor hun hele tiden fant hyssingstumper rundt i huset

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En kvinne fra Queensland i Australia fant stadig vekk mystiske hyssingstumper rundt i huset sitt. De dukket bare opp «ut av det blå» på nattestid, og på de merkeligste steder i huset. Det var ingen kjæledyr eller små barn å rette pekefingeren mot…

Heathers eneste barn er en liten baby som ikke engang kan krabbe på egenhånd, og babyen ble dermed utelatt fra listen over mistenkte da kvinnen fra Queensland plutselig begynte å finne hyssingstumper på de rareste stedene i huset. For å få hjelp til å løse mysteriet, delte Heather et bilde på sosiale medier og ba om hjelp.

– Disse hyssingene dukker opp helt tilfeldig i løpet av natten. Jeg ryddet hele kjøkkenet mitt i går kveld og våknet til dette. En annen natten dukket det også opp hyssingstumper på soverommet mitt. Hva kan være årsaken til dette, spurte Heather ifølge Daily Mail på Facebook.

For å få en løsning på de underlige hendelsene satte hun opp babykameraer på kjøkkenet og en felle i stua. Men dagene gikk, uten annet at hun så annet enn forskjellige hyssingstumper rundt om i huset..

En natt våknet hun og var tørst. Heather gikk ned til kjøkkenet midt på natten for å ta seg et glass vann. Hun fikk sjokk da hun hun plutselig stirret løsningen på hyssing-mysteriet rett i øynene.

– Jeg fikk nesten et hjerteinfarkt, forteller hun ifølge den britiske avisa Daily Mail.

Før hun våknet denne natten og egenhendig løste gåten – uten all teknologien hun hadde installert for å få et hint – var det mange mer eller mindre kreative teorier om hva dette kunne være.

– Er det en mus? Rotte? Er det noe sted de drar dette fra for å prøve å lage et rede, var det en foreslo.

En annen vennlig hjelper tok på seg Sherlock Holmes-tenkehatten:

– Har du mel eller babypulver? Legg det på gulvet, og hvis det er et menneske eller et dyr vil avtrykket bli igjen, mente den aspirerende etterforskeren.

En kvinne skrev at Heather måtte snu sofaene, sengene og alt annet solid – kanskje det var ett eller annet som hekket inne  i huset hennes?.

De som delte skrekkhistorier om rotteangrep i hjemmene sine var nok i flertall.

– Det er sannsynligvis en rotte eller mus. Da vi fikk pusset opp kjøkkenet vårt, fant byggherren et knallrosa rottereir – de hadde sakte tatt biter av søppelsekkene våre fordi vi aldri la merke til det, skrev en kvinne som åpenbart har rosa søppelsekker.

Hether hadde heldigvis ikke rotter. Eller mus. Det var heller ingen mystiske fugler som hekket inne i huset hennes.

Dette viste seg å være den nattlige gjesten hjemme hos Heather. Hvorfor pungrotten var så begeistret for hyssing er ikke greit å si. Det er også uvisst om det var Heather eller pungrotten som fikk det største sjokket den natten de oppdaget hverandre på kjøkkenet…. Foto: Anna fra Pixabay

Og den hun stirret i øynene den kvelden hun gikk ned for å hente seg et glass vann var en sikkert like sjokkert pungrotte.

Heather mistenker at pungrotten tar seg inn i huset via et vindu som ikke kan låses. Etter å ha slukket nattetørsten den natten spørs det om hun ikke byttet vindu…

LES MER:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com