Hjem Kjendisnytt Gro Hammerseng-Edin ferdig i TV 2 – nå forklarer hun hvorfor

Gro Hammerseng-Edin ferdig i TV 2 – nå forklarer hun hvorfor

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Gro Hammerseng-Edin slutter som sportskommentator for TV 2 etter et snaut halvår i jobben.

Da Gro Hammerseng-Edin ble ansatt i stillingen tidligere i år, var hun klar på at hun syntes hun hadde kapret det hun beskrev som en drømmejobb. I månedene fra februar til august, har dette vist seg å ikke være helt tilfelle, forklarer hun.

–  Jeg sa ja til jobben fordi jeg trodde på at dette kunne være drømmejobben for meg. I praksis har det vist seg at den ikke treffer blink, skriver Hammerseng-Edin i en e-post til Medier24.

TV 2 bekrefter overfor Medier24 at deres fotballekspert, Mina Finstad Berg, overtar den ledige rollen som sportskommentator.

https://www.instagram.com/p/BfTEUzNheMj/

Gro Hammerseng Edin er også kjent fra den populære serien Mestrenes Mester. Den tidligere håndballspilleren vant den 9. sesongen

Selv om jobben ikke var helt det den tidligere håndballstjernen hadde ventet angrer hun ikke på at hun forsøkte.

– Dette har vært ekstremt lærerikt og spennende. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg grep sjansen. 

TV 2s sportsleder Vegard Jansen Hagen er klar på at han har respekt for Hammersengs avgjørelse og sier at han ville gitt henne muligheten  på nytt, ti av ti ganger.

– Gro har bevist at hun mestrer kommentator-rollen og vi skulle gjerne sett at hun fortsatte. Men hun har tatt sitt valg og vi respekterer det. Begge parter gav det et ærlig forsøk, og jeg angrer ikke på valget. Tvert imot. Gro er en unik ressurs, sier han til Medier24.

Hagen håper at Hammerseng blir å se i TV 2s kanaler i en annen rolle.

– Vi har naturligvis snakket om mulighetene for at hun fortsetter hos oss som håndballekspert, slik vi hun også gjorde før denne rollen dukket opp, sier han 

Da Hammerseng Edin tiltrådte i jobben tidligere i år var hun en av de første kvinnelige sportskommentatorene i riksdekkende norske medier. 

– Jeg tenker at det var en ekstra drivkraft til å våge å si ja. Jeg er svært glad for muligheten. I noen roller er det fortsatt få eller ingen kvinner. Det er det heldigvis mulig å endre på, sa Hammerseng-Edin til Medier24 i februar

LES OGSÅ: Gro Hammerseng Edin etter spørsmål fra journalist: – Sjokkert og provosert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com