Hjem Kjendisnytt Jegertvilling har giftet seg

Jegertvilling har giftet seg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kristine Thybo Hansen, kjent fra Jegertvillingene, har giftet seg. Dette melder Thybo Hansen selv på Instagram.

Kristine og Johanne Thybo Hansen gjorde stor suksess i tv-programmet «Jegertvillingene». Etter serien har det lenge vært stille fra dem. Men nå deler Kristine Thybo Hansen en gladnyhet på instagram.

31-åringen er nå gift. Mannen heter Robert Bjørklund, og TV 2 forteller at paret møtte hverandre sommeren 2019.

Til bilder fra bryllupet skriver Kristine Thybo Hansen «Endelig».

I likhet med Kristine, trives også ektemannen med friluftsliv. Kristine ventet i fire år på at samboer Robert Bjørklund skulle fri. Det tok sin tid, men endelig fikk han ut fingeren.

Kristine avslører at hun ble fridd til dypt inne i de svenske skoger. Hun har lagt ut et bilde på Facebook, der hun og forloveden holder hender. Forlovelsesringen er godt synlig.

«Eg sa ja, i di dype svenske skogan! Elske deg Robert Bjørklund», skriver hun.

Kristine har tidligere sagt til VG at hun hadde et godt øye til Robert i ett og et halvt år før følelsene ble gjengjeldt.

Tvillingene har også brukt å teste kjærestene deres for å se om de virkelig merker forskjell på de to søsknene.

«Han (Robert) gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna hans. Men jeg tror han fort merket at det ikke var meg. Han sa i hvert fall det», har Kristine sagt til Dagbladet tidligere.

Kristine har tidligere fortalt TV 2 hvordan hun møtte den nåværende ektemannen.

– Jeg var på fisketur, lå i fem dager lavvo, luktet bål og så ikke ut. Da jeg kom hjem, våknet jeg til en fremmed stemme ut på trappa. Han var noe av den flotteste mannen jeg noen gang har sett.

Tvillingene er mest kjent for sitt TV-program «Jegertvillingene» som gikk på TV Norge. Programmet ble godt mottatt, og ble fikk to Gullruten-nominasjoner for «Beste reality» og «Deste dokusåpe».

Begge Jegertvillingene var deltakere i fjorårets utgave av «Farmen kjendis». Der var angen av de spesielt redde for å si hva de mente om de andre deltakerne. De to jentene møtte hverandre i tvekamp, men avslørte siden at det var avtalt spill at Kristine skulle ryke.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com