in

Jegertvilling Kristine Thybo Hansen er forlovet

Kristine Thybo Hansen
Kristine Thybo Hansen

Kristine (28) har ventet i fire år på at samboer Robert Bjørklund skulle fri. Det tok sin tid, men endelig fikk han ut fingeren.

«Jeg bare venter på at han skal fri. Men nå har det jo gått så langt at jeg sikkert må fri selv. Neida, det kommer sikkert når jeg minst aner det», sa Kristine til VG for halvannet år siden.

Men nå er hun altså endelig forlovet.


Kristine avslører at hun ble fridd til dypt inne i de svenske skoger. Hun har lagt ut et bilde på Facebook, der hun og forloveden holder hender. Forlovelsesringen er godt synlig.

«Eg sa ja, i di dype svenske skogan! Elske deg Robert Bjørklund», skriver hun.

Tester kjærestene sine

Kristine har tidligere sagt til VG at hun hadde et godt øye til Robert i ett og et halvt år før følelsene ble gjengjeldt.

Tvillingene har også brukt å teste kjærestene deres for å se om de virkelig merker forskjell på de to søsknene.

«Han (Robert) gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna hans. Men jeg tror han fort merket at det ikke var meg. Han sa i hvert fall det», har Kristine sagt til Dagbladet tidligere.

Farmen kjendis

Tvillingene er mest kjent for sitt TV-program «Jegertvillingene» som gikk på TV Norge. Programmet ble godt mottatt, og ble fikk to Gullruten-nominasjoner for «Beste reality» og «Deste dokusåpe».

Begge Jegertvillingene var deltakere i fjorårets utgave av «Farmen kjendis». Der var angen av de spesielt redde for å si hva de mente om de andre deltakerne. De to jentene møtte hverandre i tvekamp, men avslørte siden at det var avtalt spill at Kristine skulle ryke.

Vi gratulerer Kristine og Robert med forlovelsen, og ønsker dem all lykke i fremtiden. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Anne Grete Preus

Vil kalle opp gate etter Anne Grete Preus

freddy

Freddys ekstreme sykkelstunt går viralt: – Vi er vel litt spesielle på Myre