torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Jegertvilling Kristine Thybo Hansen er forlovet

Jegertvilling Kristine Thybo Hansen er forlovet

-

Kristine (28) har ventet i fire år på at samboer Robert Bjørklund skulle fri. Det tok sin tid, men endelig fikk han ut fingeren.

«Jeg bare venter på at han skal fri. Men nå har det jo gått så langt at jeg sikkert må fri selv. Neida, det kommer sikkert når jeg minst aner det», sa Kristine til VG for halvannet år siden.

Men nå er hun altså endelig forlovet.

Kristine avslører at hun ble fridd til dypt inne i de svenske skoger. Hun har lagt ut et bilde på Facebook, der hun og forloveden holder hender. Forlovelsesringen er godt synlig.

«Eg sa ja, i di dype svenske skogan! Elske deg Robert Bjørklund», skriver hun.

Tester kjærestene sine

Kristine har tidligere sagt til VG at hun hadde et godt øye til Robert i ett og et halvt år før følelsene ble gjengjeldt.

Tvillingene har også brukt å teste kjærestene deres for å se om de virkelig merker forskjell på de to søsknene.

«Han (Robert) gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna hans. Men jeg tror han fort merket at det ikke var meg. Han sa i hvert fall det», har Kristine sagt til Dagbladet tidligere.

Farmen kjendis

Tvillingene er mest kjent for sitt TV-program «Jegertvillingene» som gikk på TV Norge. Programmet ble godt mottatt, og ble fikk to Gullruten-nominasjoner for «Beste reality» og «Deste dokusåpe».

Begge Jegertvillingene var deltakere i fjorårets utgave av «Farmen kjendis». Der var angen av de spesielt redde for å si hva de mente om de andre deltakerne. De to jentene møtte hverandre i tvekamp, men avslørte siden at det var avtalt spill at Kristine skulle ryke.

Vi gratulerer Kristine og Robert med forlovelsen, og ønsker dem all lykke i fremtiden. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...