Hjem Kjendisnytt Jegertvillingen avslører sommerflørten – skal ha ham med på ørretfiske i fjellet

Jegertvillingen avslører sommerflørten – skal ha ham med på ørretfiske i fjellet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I november i fjor ble det kjent at Jegertvillingen Kristine Thybo Hansen hadde giftet seg. Det var Thybo Hansen selv som avslørte den hyggelige nyheten på Instagram.

Kristine og Johanne Thybo Hansen gjorde stor suksess i tv-programmet «Jegertvillingene». Etter serien har det lenge vært stille fra dem. Men nå deler Kristine Thybo Hansen en gladnyhet på instagram.

31-åringen er nå gift. Mannen heter Robert Bjørklund, og TV 2 forteller at paret møtte hverandre sommeren 2019.

Til bilder fra bryllupet skriver Kristine Thybo Hansen «Endelig».

I en sommerprat med Se og Hør avslører den populære tv-profilen at mannen egentlig var en sommerflørt:

– Min sommerflørt som er verdt å nevne var for omtrent ni år siden. Jeg fikk øye på verdens kjekkeste mann som satt på trappen hos faren min å skulle bestille elvebåttur. Jeg var skitten og jævlig etter en lengre tur, så jeg kjørte han absolutt ikke. Faren min gjorde det, sier hun til ukebladet og legger til:

– Men han trengte betalingsopplysninger siden systemet var nede, så han skrev en melding til meg på Facebook senere. Det ene førte til det andre, og jeg fant jo ut at vi begge var lidenskapelig opptatt av fiske. Vi hadde vår første date på et hemmelig vann uten navn på kartet. Etter den daten fikk den navnet «Haillvannet». I dag er min sommerflørt, min ektemann, sier Kristine Thybo Hansen til Se og Hør.

Og dermed kan det høres ut som ekteparet går en flott sommer i møte: Det blir nemlig en sommer i fjellheimen med tursekk og fluestang for ekteparet som håper å få både ørret og røye.

Ut fra et instagram-innlegg Kristine Thybo Hansen nylig har lagt ut, kan det se ut som de har hatt fiskelykken med seg:

På bildet poserer hun nemlig med en enorm ørret.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com