Hjem Kjendisnytt «Jegertvillingen» Johanne Thybo Hansen er blitt mamma – Røper navnet og deler nyfødtbilde

«Jegertvillingen» Johanne Thybo Hansen er blitt mamma – Røper navnet og deler nyfødtbilde

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Johanne Thybo Hansen, en av tvillingene fra den populære TV-serien «Jegertvillingene», har blitt mamma for første gang.

I november i fjor delte hun den spennende nyheten om at hun ventet sitt første barn med sine Instagram-følgere, ved å poste et bilde av en babybody og et ultralydbilde.

«Vi glede oss sånn til å se deg på ordentlig, lille skatten 💙🥰 tænk at eg endelig snart ska få bli mamma til værdens fineste gutt og at kommende pappaen din er den beste pappaen du kunne ha fått 🥰 15 april e terminen og vi kan nesten ikke vente😭😍❤️ Atle Loen,» skrev hun til bildet den gangen.

Nå har den store dagen kommet, og 32-åringen delte nok en gang en oppdatering med sine følgere på Instagram. Hun forteller at etter en lang fødsel, ble lille Ask født den 14. april klokken 05:17. Han veide inn på 2862 gram og målte 48 cm i lengde.

«Etter en lang fødsel, kom lille Ask ( en ny villmarkens sønn) til verden 14 April kl 05:17 🥺❤️ han veide 2862 gram og 48 cm lang🥰 Har aldri følt på en sånn stor kjærlighet før, mamma hjærte e så stolt og glad over det her lille nydelige vidunderet våres🥺👶❤️,» uttrykker en tydelig rørt Johanne i sitt nyeste innlegg.

Johanne og hennes tvillingsøster Kristine Thybo Hansen har gjennom sin deltakelse i «Jegertvillingene» og andre TV-programmer som «71 grader nord – team», blitt kjente ansikter i norske hjem. Nå tar Johanne imidlertid en ny og spennende rolle i livet, som mor til den lille villmarkens sønn, Ask.

Vi gratulerer så mye!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com