Forsiden Kjendisnytt Jennifer Aniston vil gjerne ha Friends-comeback

Jennifer Aniston vil gjerne ha Friends-comeback

-

– Hvorfor ikke? Jeg ville gjort det, sier Aniston. 

Venner for livet (Friends) var en enorm suksess. Her til lands ble serien sendt første gang i 1996 på TV 2, og fremdeles sendes det repriser på TV Norge.

Nå, 15 år etter at siste episode ble innspilt, åpner Jennifer Aniston opp for et comeback.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston hos Ellen DeGeneres. Foto: Jennifer Aniston / Instagram

Alle er klare! 

Det var under et intervju med Ellen DeGeneres at Aniston åpnet opp for et comeback. På spørsmål om hva hun tenkte om et comeback for serien svarte hun:

– Hvorfor ikke? Jeg ville gjort det.

Videre avslører hun at alle skuespillerne er klar for å lage nye episoder.

– Jentene ville gjort det. Og guttene ville gjort det. Det er jeg sikker på. Alt kan skje, sier Aniston.

Intervjuet med Aniston er delt på Instagram av Ellen DeGeneres og har på to dager fått nesten 6 millioner visninger, og tusenvis av kommentarer. Det er liten tvil om at mange drømmer om et slikt comeback.

 

View this post on Instagram

 

Tomorrow, one of my best friends tells me about a reunion with some of her best Friends.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Det er ikke første gang et comeback for «Venner for livet» har vært tema når skuespillerne som deltok i serien intervjues.

Courtney Cox (54), som spilte Monica Geller ble intervjuet av People i fjor. Heller ikke hun var fremmed for et comeback, men hadde ikke stor tro på det.

LES OGSÅ
Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen
LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

– Folk spør oss hele tiden: Vil vi noen gang lage nye episoder? Men det var en historie om en gruppe venner i 30-årene som prøvde å finne seg selv. Jeg vet ikke om det finnes en måte å gjøre det på nytt. Jeg tror bare ikke at det vil skje. Selv om jeg ville gjort hva som helst for å være i et rom med alle disse menneskene og spille foran kamera, sa hun.

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .