in ,

Jenny fikk sjokk da hun var til ultralyd. Dette har bare skjedd 72 ganger før i hele verden

firlinger

Jenny og Chris Marr fra Texas gikk inn til ultralydtimen overbevist om at de hadde et helt normalt svangerskap og at de skulle bli foreldre til en helt normal baby noen måneder senere. Paret gikk ut av ultralydtimen i sjokk. Og verre skulle det bli.

– Denne situasjonen er så utrolig sjelden at det bare er 72 dokumenterte liknende tilfeller, sier Lauren Murray, gynekolog ved sykehuset i Dallas i Texas.

Jenny husker da de var til ultralyd for første gang:


– Hun så veldig alvorlig ut. Og jeg sa: «Åh nei, hører du ingen hjerteslag?» Og hun sa: «Åh jo da, det er hjerteslag her.» Og jeg sa: «Åh, hjelpe meg, skal vi ha tvillinger?» Og hun sa: «Nei folkens, det er tre hjerteslag her. Det er tre babyer her inne.» Og jeg bare: «Åh, hjelpe meg.» Jeg var livredd, sier Jenny til nettsiden Jesusdaily.

Jenny og Chris ble sendt videre til fødselslege Ryan Reinheirt. Da fikk de nok et sjokk.

Ble helt målløse

Doktor Reinheirt så også veldig bekymret ut da hun så på skjermen under ultralyden.

– Jeg sa: «Åh nei, har vi mistet en? Er det noe galt med en av dem?» Hun sa: «Vel, jeg skal egentlig ikke fortelle dere dette, men det er fire babyer her inne. Det er … Jeg er absolutt helt sikker på at det er fire babyer her inne.» Og vi ble helt målløse, sier Jenny.

– Jeg tror jeg snudde meg mot doktor Ryan og sa: Jeg kommer ikke tilbake neste uke, for da vil det vel plutselig være fem, sier Chris.

Foto: Privat

Ble gravide på den naturlige måten

Det som gjør dette veldig spesielt, er at Jenny og Chris ble gravide på den naturlige måten. Og alle de fire babyene er identiske.

Enda sjeldnere blir det hele, når verken Jenny eller Chris har noen tilfeller av tvillingfødsler i slekten. Begge to er i tillegg enebarn.

Lille Hudson, Harrison, Henry og Hardy ble født den 15. mars i år. Alle fire er sunne og friske, og den lille familien, som plutselig ble stor, koser seg for tiden hjemme.

Det er vanskelig å finne noe eksakt data om hvor mange firlinger det er i Norge. I 1985 ble Kine, Petter, Camilla og Bitte fra Trondheim rikskjendiser da de var de første firlingene som var født på 62 år i Norge.

TV 2 skriver i én av 700.000 naturlige graviditeter blir firlinger født.

– Det kan godt gå 20 år mellom når det fødes firlinger, så det er veldig sjelden, har professor Arne Sunde ved St. Olavs hospital uttalt til kanalen.

Her kan du se et nyhetsinnslag fra familien:

LES OGSÅ: Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fikk beskjed om at han ville få problemer med å gå ordentlig igjen – fire år etter syklet han inn til OL-medalje

Jonas veide 170 kilo – slik halverte han vekta på to år