søndag, mai 31, 2020

Jens Christian Nørve har blitt pappa til en liten jente – avslører navnet

Mest lest nå

Jens Christian Nørve (42), kjent som programleder for «Åsted Norge», og samboeren Tommy Børresen (33) har fått en datter.

I desember ble det kjent at paret som traff hverandre i 2015 skulle bli foreldre.

Det var da Nørve selv om delte nyheten på Instagram. Han skrev:


«Snart blir vi tre! Til våren kommer ei lita jente og blir sjef i huset vårt. Vi er ubeskrivelig glade – og er allerede ganske tussete. Glad @kadafizaman har meldt seg som barnevakt. 👨‍👨‍👧❤️»

Drømt om å få barn 

Den profilerte programlederen traff sin samboer, Tommy Børresen, i 2015. De to møttes på et utested og opplevde kjærlighet ved første blikk.

– Jeg skulle egentlig være hjemme den kvelden, men vennene mine fikk meg med ut. Plutselig sto Tommy der foran meg på utestedet. Det var kjærlighet fra første stund, har Nørve tidligere fortalt til Her og Nå.

I april 2018 ble de samboere da de flyttet inn i et rekkehus på Kjelsås i Oslo. De to har drømt om at de skulle få barn og har tidligere fortalt at det har vært et fremtidsmål.

– Jeg tror det blir et langt og lykkelig liv sammen med Jens. Vi drømmer om barn, og vi håper det blir noe av i fremtiden. Jeg tror han blir en omsorgsfull og oppfølgende far som kommer til å ha kontroll – på en positiv måte, sa Tommy til Her og Nå i september.

Og nå har altså drømmen gått i oppfyllelse. Nørve har vært i USA hvor barnet har blitt født av en surrogatmor. Nørve har delt flere oppdateringer på Instagram under oppholdet, og for få dager siden beskrev han ventetiden i et innlegg.

«Teller dager! Nå fyller vi opp hotellrommet med flasker, klær og vogn. Det blir godt å flytte inn i huset vi har leid på fredag. Vi er friske og glade og holder oss inne. Ta vare på hverandre! 👶🏼❤️»

Hils på Sonja Olava

Og mandag formiddag kunne Nørve endelig vie frem det lille sjarmtrollet. I et rørende innlegg på Instagram beskriver han hvor stort det er å bli far.

«Hils på Sonja Olava! 👶🏼 Hun hadde dårlig tid og ville ut. Lørdag så jenta vår verden for aller første gang. Hun kom ut med et stort skrik og en vanvittig matlyst. Hun veide 3495 gram og er helt perfekt! Vi er lykkelig tussete og mangler ord. Vi er evig takknemlig kvinnen som har gjort dette mulig for oss! ❤️ Det står bra til med oss alle og jeg håper vi klarer å komme oss raskt og trygt hjem til Norge. Verden føles utrygg, men Sonja gir oss håp! ❤️»

For en herlig liten jente! Vi gratulerer de nybakte foreldrene så mye! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også! 

129,763FansLik
1,359FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter