torsdag, februar 27, 2020
Nyheter Jenta (5) forsvant i skogen. Ble funnet etter 3...

Jenta (5) forsvant i skogen. Ble funnet etter 3 døgn – Brukte lydopptak med morens stemme

-

Den lille jenta forsvant fra familiens hus utenfor Moskva. Politiet tror at hun gikk for å lete etter bestemoren som var på sopptur.

Jenta hadde bare på seg T-skjorte, kortbukse og gummistøvler da hun forsvant ut i skogen. Mest sannsynlig har jenta gått seg vill og ikke funnet hjem igjen. I løpet av de tre dagene hun var borte, var det uvær med regn, lyn og torden, samt kalde netter. Det skriver Russia Today.

Folk lette først etter jenta i landsbyen. Men da hun ikke ble funnet der, begynte de å lete etter henne i skogene som ligger rundt omkring.

Foto: Nasjonalt senter for savnede barn

Møtte på bjørn i skogen

Ifølge Dagbladet, lette tusen letemannskaper og frivillige fra byene rundt etter jenta. Offentlige myndigheter deltok i søket, og det ble satt inn helikopter, dykkere, båter, droner, hunder og varmesøkende kameraer.

Morens og bestemorens stemme ble også spilt inn og spilt av på høyttaler under søket for å se om jenta responderte på det.

Midt under søket, kom letemannskapene over en bjørn i skogen. Det førte til at de måtte trekke seg ut for en stund.

Hørte et rop

Etter tre døgn hørte noen et rop.

«Jenta svarte til slutt på et rop. Hun er nå fraktet til sykehus. Hun er utslitt og får medisinsk behandling», sier russiske myndigheter til nyhetsbyrået Tass.

Tilstanden hennes skal ha vært alvorlig da hun ble funnet. Jenta var kraftig dehydrert og hun var veldig kald etter tre døgn alene i skogen.

«Jenta var bevisst da hun ble funnet. Hun spurte etter noe søtt og sa hun ville ha vann og kake», sier en av letekoordinatorene, Nadezda Jermolajeva.

Heldigvis endte denne historien godt. Vi krysser fingrene for at den lille, tapre jenta snart får komme hjem til familien sin igjen.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...