Hjem Viralt Jenta ble født uten armer – rører en verden med måten hun spiller piano

Jenta ble født uten armer – rører en verden med måten hun spiller piano

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Alberta Lorelai Mosnegutu fikk ingen enkel start på livet. Som 2 måneder gammel baby ble hun forlatt av moren. I tillegg ble hun født uten armer. Allikevel er hun nå blitt verdenskjent.

Det var for et par år siden at da 14-år gamle Alberta meldte seg på Romania’s Got Talent.

Alberta, som går under kallenavnet ‘Lorelai’, ble født med en alvorlig funksjonshemming som begrenset utviklingen av armer og lårben.

Da hun ble født, trodde legene at Lorelai bare ville overleve i noen dager, og familien forlot henne. Hun ble reddet av Veronica Parvulescu som brydde seg om Lorelai og oppmuntret henne til å synge og spille piano.

Allerede som 14-åring oppnådde Lorelai stor nasjonal anerkjennelse for sitt talent og sitt positive livssyn. Hun sier at hennes livsmotto er «faller jeg ti ganger, reiser jeg meg tjue ganger».

Og da hun gikk inn på Romania’s Got Talent -scenen og erklærte at hun skulle synge og spille piano, spurte en av dommerne:

«Unnskyld meg, men hvordan skal du spille piano?».

Lorelai svarte bare:

«Med føttene mine.»

Hennes første audition på det rumenske talentprogrammet mottok stående applaus og sendte henne videre i konkurransen. Til slutt endte hun opp med å vinne hele programmet, og ikke minst har hun vunnet hjerter over hele verden.

Du kan høre og se den vanvittige prestasjonen i videoen nedenfor. Ikke rart at denne har blitt sett over 5 millioner ganger på Youtube!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com