onsdag, august 12, 2020

Jenta blir bedt om å velge en dukke som «ligner på deg» – Jentas valg hylles av tusenvis!

Mest lest nå

Derfor har hekling og strikking noen fantastiske helsefordeler!

Hekling og strikking er en populær hobby for mange nordmenn. Men foruten å være kjekt, hevder eksperter at du får en rekke helsefordeler ved...

Vet du hvorfor du bør spise ingefær hver dag? Her er 7 gode grunner!

Ingefær er både godt og sunt, og det har faktisk en rekke positive helseeffekter mange kanskje ikke er klar over. Vondt i magen? Treningsverk? Menstruasjonssmerter?...

En mor som heter Brandi Brenner tok datteren sin, Sophia, med i en leketøysbutikk. Det som hendte i butikken blir nå hyllet av tusenvis av mennesker.

For å feire Sophias vellykkede pottetrening, skulle jenta få plukke ut en spesiell premie fra butikken. Sophia fant seg en «doktor dukke» siden hun selv drømmer om å bli lege.


Men da moren skulle betale for dukken, sa kassadamen noe som fort kunne ødelagt hele handleturen. Sophias svar på kassadamens spørsmål, gjorde både mor og kassadamen målløs.

Foto: Facebook

Pappa og jeg hadde lovet Sophia at etter en hel måned med pottetrening, skulle hun få plukke ut en spesiell premie. Hun valgte selvfølgelig en ny dukke. Hun er besatt av dukker.

Da vi skulle betale for dukken, spurte kassadamen om Sophia skulle i bursdagsbesøk. Både jeg og Sophia stirret tomt på henne. Kassadamen pekte på dukken og lurte på om det var en gave til en venn. Sophia fortsatte å stirre tomt ut i luften, mens jeg svarte at det var en premie for utført pottetrening.

Kvinnen ga meg et forvirret blikk, henvendte seg til Sophia og spurte: «Er du sikker på at dette er den dukken du vil ha, kjære?»

Sophia hadde omsider fått stemmen tilbake og svarte: «Ja takk!»

Kassadamen sa: «Men hun ser ikke ut som deg. Vi har mange andre dukker som ligner mer på deg.»

Jeg ble umiddelbart sint, men før jeg rakk å si noe, svarte Sophia: «Jo, det gjør hun. Hun er lege og jeg skal bli lege. Og jeg er en pen jente, og hun er en pen jente. Ser du hennes pene hår? Og stetoskopet hennes?»

Heldigvis ga kassadamen opp og svarte bare: «Åh, det er fint.»

Denne erfaringen bare bekreftet min tro på at vi ikke er født med ideen om at farge skiller oss. Huden kommer i forskjellige farger, akkurat som hår og øyne, og alle nyanser er vakker.


Denne historien kan være en vekker for oss alle.

Del videre på Facebook!  

130,381FansLik
1,536FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter