torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Jenta må tilbringe tiårsdagen på sykehus etter selvmordsforsøk –...

Jenta må tilbringe tiårsdagen på sykehus etter selvmordsforsøk – ble mobbet

-

Ti år gamle Lilly-Jo Caldott fra Worcester i England forsøkte å ta sitt eget liv etter å ha blitt mobbet på skolen over en lang periode.

«Min datter kjemper for sitt liv på grunn av mobbing», sier moren hennes, Jess Brown til Worcester News.

Det hele begynte da Lilly-Jo begynte på ny skole i september i fjor. Moren merket med en gang at noe ikke var som det skulle. Lilly-Jo var ikke seg selv.

«Hun ble stille, spiste ikke, var veldig trøtt, mye trettere enn hun pleier. Hun innrømmet med det samme at hun ble mobbet», sier Jess.

mobbing
Foto: Privat

Har forsøkt alt for å få slutt på mobbingen

Det er først og fremst én annen jente på skolen som mobber Lilly-Jo. Jess sier hun har forsøkt alt for å få en slutt på mobbingen. I 12 uker, møtte hun opp på skolen hver eneste dag for å snakke med lærerne, rektor og skoleledelsen. Men ingen ting skjedde.

Jess skrev til slutt et brev til rektor der hun forklarte hva datteren ble utsatt for på skolen.

«Hun har dratt henne i håret, dyttet til henne, slått Lilly-Jo og smelt en skapdør rett i hodet på Lilly-Jo, tråkket på henne, listen er uendelig», skriver hun.

«Jeg gremmes over at min datter blir mobbet, og at dere ikke gjør noe med det», skriver hun videre.

Var heldig som overlevde

Lilly-Jo ble til slutt så deprimert, at hun over en lengre periode tok store doser sterke tabletter. Til slutt måtte hun rett inn på sykehuset, og legene behandlet henne hele natten.

«Jeg trodde min datter skulle dø», sier Jess.

Lilly-Jos tilstand er heldigvis stabil. Men dette kunne ha fått et mye verre utfall.

LES OGSÅ: Denne jenta ble mobbet for håret sitt – læreren hylles for sin kreative løsning

«Legene sa at dersom jeg hadde kommet med henne to uker senere, ville hun vært død. Jeg har ikke lyst til å begrave min datter», sier Jess.

Nå retter vi vårt fokus mot mobbing – det må ta en slutt! Ser du noen som mobber? Si i fra! Gjør noe, hva som helst. Det kan redde liv.. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...