Hjem Historier fra livet Jenta mobbet andre barn på grunn av klestilen deres – Da krevde mor at mobberen skulle kle seg i dette på skolen!

Jenta mobbet andre barn på grunn av klestilen deres – Da krevde mor at mobberen skulle kle seg i dette på skolen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Barneskolen kan for noen være en herlig tid hvor man får gode venner, kjekke opplevelser og mye moro. Men for noen kan barneskolen være et av livets mareritt..

Opprørske barn prøver ofte å føle seg bedre ved å erte andre klassekamerater. Barn som blir ertet og mobbet i ung alder kan ofte få varige skader og slite med nedsatt selvbilde og selvfølelse selv i voksen alder.

Som forelder er det ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre dersom man får vite at sitt eget barn er et av de barna som mobber. Moren denne saken handler om, fikk vite nettopp det. Hun bestemte seg for å la datteren sin få føle på kroppen, det hun hadde utsatt andre barn for.

Foto : privat

Kaylee Lyndstrom er en selverklært moteekspert som går i fjerde klasse. Hun hadde mobbet andre barn på skolen, fordi hun mente de hadde stygge klær. Mobbingen ble så ille at det ene barnet ikke lenger ønsket å gå på skolen. Da Kaylee sin mor, Ally, hørte om hvordan hun behandlet andre barn, bestemte hun seg for å ta affære og kjørte henne til en lokal butikk.

Ally ga Kaylee beskjed om å plukke ut de to mest grusomme antrekk hun kunne finne. Kaylee ble sjokkert da hun oppdaget at Ally hadde en plan for antrekkene – hun krevde at Kaylee skulle gå med dem skolen. Det skriver ABC News.

Neste dag gikk Kaylee til skolen i et forferdelig antrekk. «Moteeksperten» fikk nå kjenne på kroppen hvordan det var å bli mobbet. De andre barna begynte å erte henne og lo av hennes klær.

Kaylee fikk ikke bare smake en liten del av sin egen medisin, men hun lærte også en viktig lekse. Hun sa at opplevelsen totalt forandret hennes perspektiv. Hun ba om unnskyldning til de hun hadde mobbet, og er nå blitt bestevenner med flere av dem.

Foto: privat

– Vi tenkte at om hun fikk kjenne på hvordan den andre jenta hadde følt det, så kanskje hun også fikk empati for henne, sier moren til Abc News.

– For oss føltes det som en god ide og en smart løsning for å få Kaylee til å endre oppførsel, følger faren opp.

Synes du denne straffen var rettferdig? Del i så fall saken på Facebook! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com