in

Jenta oppdager «julenissen» på butikken – mannen sin reaksjon har rørt millioner

Å få møte den ekte julenissen er nok noe mange barn drømmer om. Da lille Sophie fikk øye på julenissen da hun var på julegavehandel, gikk hun rett bort til mannen med skjegg og presenterte seg selv.

Tre år gamle Sophie Jo Riley var på handletur med familien sin da hun plutselig fikk øye på en mann med stor mage, rød skjorte og masse grått skjegg. Ifølge storesøsteren hadde Sophie lusket en stund etter mannen hun trodde var selveste julenissen før hun utbrøt til familien: «Hysj! Det er julenissen!»

Foto: Facebook

Far til Sophie oppfordret datteren til å gå bort til mannen, Roger Larck, som hun trodde var nissen. Ifølge Doyouremeber.com bøyde Roger seg ned på kne og begynte å prate med jenta, han spilte med og lot henne tro at han virkelig var nissen.


Sophie fortalte Roger at familien hadde laget små julekaker som hun skulle sette frem til han dersom han kom på besøk, men han fikk streng beskjed om å bare ta en kake og dele med reinsdyrene sine.

Sophies eldre søster filmen det hele og la deretter videoen ut på Facebook. Der har den fått over en million visninger og mange kommentarer som går på hvor rørende det er å se at den eldre mannen tar seg tid til å prate med 3-åringen.

Foto: Facebook

Mannen som ligner på julenissen forteller at han er glad for å ha tatt del i et magisk, lite øyeblikk for den lille jenta.

«Jeg er glad for at jeg kunne bidra til noe som andre kunne ha glede av, sier Roger til WSAZ. Samtalen jeg hadde med den lille jenta, den smeltet hjertet mitt».

Her kan du se et intervju med de to nye vennene. En herlig historie!

LES OGSÅ: 6-åringen stiller et hjerteskjærende spørsmål til julenissen – svaret han får rører mammaen til tårer

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Thor Haavik

Thor Haavik ble rørt av denne overraskelsen: – Hvem har gjort dette?

5-åring oversetter julekonsert for sine døve foreldre