onsdag, mai 19, 2021

Da denne jenta oppdaget at samboeren var utro, satt hun opp en liten «felle»

Mest lest nå

En historie på den populære svenske diskusjonssiden Familjeliv.se har fått mye omtale.

Hovedpersonen er en kvinne. Da hun oppdaget at samboeren var aktiv på en dateside på nettet, regisserte hun det som må, om det hele er sant, regnes som en hevn av den virkelig søte sorten.


Glemte datamaskinen åpen

Det starter med at kvinnen, som har publisert sin historie anonymt, finner samboerens datamaskin påskrudd og med nettleseren åpen. På nettleseren har han åpen både Facebook, Youtube og en datingside.

«Jeg ble litt nysgjerrig på datingsiden, men jeg ville ikke snoke, så jeg så bare på hans brukernavn, logget ut av alle hans andre sider og registrerte meg på datingsiden. 

Så søkte jeg på hans brukernavn»

23 år og singel

Profilen viste en gutt på 23 år, som var singel. Han liker biler, teknikk, musikk og koselige hjemmekvelder.

Hans samboer setter seg ned og skriver det hun kaller en ‘fin presentasjon’ av seg selv. Hun er en 21-årig ‘sensuell’ kvinne som brenner for god mat, vin, sjokolade og ‘eventyrlige partynetter’. 

Samtidig oppdager hun at hver bruker på datingsiden har en åpen gjestebok knyttet til sin profil. Hennes samboer har fått mange innlegg. Flere av de avsluttes med ‘kyss og klem’, og det er spesielt en kvinne han har hatt mye kontakt med.

«Hvordan smaker dine lepper?»

Uansett. Kvinnen skriver en melding til sin samboer, ifølge hun selv, av den hverdagslige sorten.

– Min samboer svarte med en meget flørtende melding som inneholdt uforholdsmessig mange ;), og allerede i første meldingen skriver han ‘kyss søtnos’. Det var en stund veldig kult da vi satt i hvert vårt rom, eller jeg satt i sofaen 3 meter fra ham med datamaskinen, og han var helt uvitende om hvem den sensuelle kvinnen han meldte med var.

Etter bare noen dager ville han treffes. Da hadde han, ifølge kvinnen, blant annet skrevet:

«Hvordan smaker dine lepper? Jeg tror de smaker som en sommerdag i juli»

Og:

«Skal snart gå å legge meg, så trist med en tom, kald sen, som bare en riktig fin kvinne skulle varme opp. Er du den kvinnen, kanskje?»

«Avtalt å møtes i kveld»

Kvinnen innrømmer samtidig at hun er preget av det hele.

«Selvfølgelig er jeg skuffet og sint, jeg elsker ham, men jeg vil sette han ordentlig på plass», skriver hun avslutningsvis i sitt første innlegg, før hun avslører: 

«Vi har avtalt å møtes i kveld klokka 20.00, på en kinarestaurant (…) Men jeg er nervøs, for å treffe min egen samboer. Hva skal jeg si? Jeg vurderer å gå fram til ham, rekke fram hånden, og presentere meg som navnet jeg brukte på datingsiden».

Del 2: På restauranten

Sent på kvelden legger kvinnen ut en ny melding på diskusjonsforumet. Hun skriver:

«Ja. Hvordan gikk det da…

Vi satt i bilen, litt bortfor kinarestauranten, en halvtime før daten. Cirka 19.45 ser vi ham komme gående, i jakken som han har sagt han skal ha på seg.

20.10 gikk jeg inn på restauranten. Han satt med ryggen mot meg. Jeg gikk fram, strøk hans rygg i farten, «beklager at jeg er sen, har du bestilt noe?’. 

Selv med alle følelsen jeg har nu, så må jeg si at hans ansiktsuttrykk var ‘priceless’. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, sammendratte øyenbryn, måpende munn, stirrende uten å si et ord.

Jeg ga ham mitt mest ulmske blikk og han fikk fram, – ‘du, det var DU’. 

Jeg sa med litt tilgjort stemme, ‘åh, det føles som om vi har møttes før (ment som et pek mot en melding han skrev til meg: ‘God natt, jeg lengter etter deg. Det er som om vi har møttes før. Skal bli fantastisk å møte deg’.»

Innrømte alt

Kvinnen forteller at samboeren rett og slett ble stum. Hun forsøkte derfor å få i gang en samtale med mannen.

– Du har ingenting å fortelle meg?

– Hva vil du at jeg skal si? 

– Hva styrer du med? Og hvor mange har du truffet på denne måten? 

– Bli med meg i bilen, så kan vi prate uforstyrret. 

– Nei, du skal fortelle det nå. Har du vært utro?!

– Men faen, slutt. 

– Fortell, ellers hever jeg stemmen enda mer. 

Kvinnen forteller videre:

«Han sukket igjen, dro fram sin jobbtelefon og trykket litt, før han skøyv den over til meg. Jeg tok den opp og leste en sms-samtale, navnet i telefonen var Hasse, men det var et kodenavn i tilfelle jeg skulle se noe, og mange av SMS’ene i samtalen var slettet»

«Jeg trodde jeg skulle gå i stykker»

Det blir tydelig at samboeren har hatt forhold til flere andre kvinner, og at han hadde tenkt å gjøre forholdet slutt.

«Jeg trodde jeg skulle gå i stykker. Det gjorde så vondt akkurat da. Det gjør vondt», skriver kvinnen.

«Men jeg beholdt roen, lente meg mot ham og sa, ‘vet du hva, du har ingen bomber å slippe lenger. Jeg foreslåt at du pakker sammen tingene dine allerede i kveld, alt som er igjen kaster jeg i morgen, og si ikke at jeg ikke kan det». 

Ifølge kvinnen reiste hun seg så opp, tok en full vannmugge som stod på bordet, og hellte den over samboeren.

«Han sa ingenting, ropte ingenting. Utenfor rant tårene, jeg gråt som et barn i bilen. Det vil gå over, men det tar sin tid», skriver kvinnen avslutningsvis.

Ny oppdatering

En måned senere skriver kvinnen igjen på diskusjonssiden.

– Jeg har ikke truffet min eks siden han hentet sine ting sammen med lillesøsteren. Han mailer eller melder meg flere ganger i uken. Han savner meg, skriver unnskyld og så videre», skriver hun. 

Men hun er helt sikker. Hun har ingen planer om å ta han tilbake.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter