lørdag, desember 7, 2019
Familie Jenta var en mobber. Da ga faren henne en...

Jenta var en mobber. Da ga faren henne en straff som både blir hyllet og kritisert

-

Da datteren (10) kom hjem fra skolen for andre gang med melding om at hun hadde mobbet andre, fant faren ut at han skulle gi henne en lærepenge.

Matt Cox fra Ohio i USA, ble ganske oppgitt da datteren kom hjem fra skolen med melding om at hun hadde mobbet andre. Spesielt ille var oppførselen hennes på skolebussen, og nå hadde hun blitt utestengt fra skolebussen i tre dager. Det skriver nettsiden Parenting isn’t easy.

Matt prøvde å snakke med datteren. Han advarte henne også om at det kom til å få konsekvenser. Men ingen ting gikk inn. Datteren bare fortsatte å mobbe andre.

Da pønsket Matt ut en passende straff.

Foto: YouTube

Måtte gå til og fra skolen

Mandag morgen, stod datteren opp som vanlig, og gjorde seg klar til å dra til skolen. Men da hun gikk ut til bilen for å sitte på med faren, fikk hun beskjed om at hun ikke fikk sitte på. Hun måtte gå. De tre neste dagene, måtte datteren gå til og fra skolen i det kalde været. Det var desember, og gradestokken viste to varmegrader.

Faren kjørte bak henne hele veien, og filmet henne. Så la han ut videoen på Facebook. Der ble det et voldsomt engasjement. Folk både hyllet og kritiserte Matt for straffen hans.

Ble både hyllet og kritisert

Noen mente straffen var helt passende. Andre mente den var for hard. Noen ble bekymret for jenta, og mente det var altfor kaldt å gå ute i desember. Andre igjen mente det var feil av faren å filme jenta og legge det ut på Facebook.

LES OGSÅ: 16-åring mobbet kreftsyk medelev – nå skaper farens straff stort engasjement

«Hun har fortsatt alle kroppsdeler intakt, hun er glad og sunn, og det virker som at hun har fått et nytt syn på mobbing. I tillegg tar hun ikke alt for gitt lenger,» sier faren.

Her kan du se farens video: 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...