Hjem Familie Jenta var en mobber. Da ga faren henne en straff som både blir hyllet og kritisert

Jenta var en mobber. Da ga faren henne en straff som både blir hyllet og kritisert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da datteren (10) kom hjem fra skolen for andre gang med melding om at hun hadde mobbet andre, fant faren ut at han skulle gi henne en lærepenge.

Matt Cox fra Ohio i USA, ble ganske oppgitt da datteren kom hjem fra skolen med melding om at hun hadde mobbet andre. Spesielt ille var oppførselen hennes på skolebussen, og nå hadde hun blitt utestengt fra skolebussen i tre dager. Det skriver nettsiden Parenting isn’t easy.

Matt prøvde å snakke med datteren. Han advarte henne også om at det kom til å få konsekvenser. Men ingen ting gikk inn. Datteren bare fortsatte å mobbe andre.

Da pønsket Matt ut en passende straff.

Foto: YouTube

Måtte gå til og fra skolen

Mandag morgen, stod datteren opp som vanlig, og gjorde seg klar til å dra til skolen. Men da hun gikk ut til bilen for å sitte på med faren, fikk hun beskjed om at hun ikke fikk sitte på. Hun måtte gå. De tre neste dagene, måtte datteren gå til og fra skolen i det kalde været. Det var desember, og gradestokken viste to varmegrader.

Faren kjørte bak henne hele veien, og filmet henne. Så la han ut videoen på Facebook. Der ble det et voldsomt engasjement. Folk både hyllet og kritiserte Matt for straffen hans.

Ble både hyllet og kritisert

Noen mente straffen var helt passende. Andre mente den var for hard. Noen ble bekymret for jenta, og mente det var altfor kaldt å gå ute i desember. Andre igjen mente det var feil av faren å filme jenta og legge det ut på Facebook.

En som kommenterer videoen på Youtube skriver: 

«Pappaen kjører bak henne hele tiden, og hun ser ut til å være ordentlig kledd for været. Jeg mener det han gjorde var passende. Hun vet at faren hennes er seriøs nå. Jeg vedder på at hun ikke vil mobbe igjen. Foreldre må ta tilbake foreldrerollen og slutte å forvente at skolene gjør det. Heia, pappa!»

LES OGSÅ: 16-åring mobbet kreftsyk medelev – nå skaper farens straff stort engasjement

Faren selv mener at han har sett bedring hos datteren. 

«Hun har fortsatt alle kroppsdeler intakt, hun er glad og sunn, og det virker som at hun har fått et nytt syn på mobbing. I tillegg tar hun ikke alt for gitt lenger,» sier han.

Her kan du se farens video: 

LES OGSÅ: Mobbere slengte gråtende 5-åring i bakken – så kommer katten og gir gutta en lærepenge

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com