Forsiden Historier fra livet Jenta var plassert hos en fosterfamilie - så fikk hun en beskjed...

Jenta var plassert hos en fosterfamilie – så fikk hun en beskjed hun aldri skal glemme

Det er så mange ting det er så lett å ta for gitt her i livet. Et sted å bo, mat, klær, og ikke minst en familie. Dessverre er det ikke slik for alle – og amerikanske Shailee var inntil nylig en av de som faller utenfor disse faste rammene.

Shailee manglet nemlig det viktigste av alt – en familie hun kunne regne som sin egen. Riktignok bodde hun hos en fosterfamilie som hadde tatt henne til seg som sin egen datter – men likevel var det noe som manglet. For selv om fosterhjemmet i utgangspunktet virket til å være permanent, er det fortsatt ikke det samme som å ha sin egen familie.

Derfor var overraskelsen stor en dag fosterforeldrene bestemte seg for å ta Shailee med på en kjøretur. En kjøretur hun nok aldri kommer til å glemme. For underveis fikk hun beskjeden hun hadde drømt om i årevis.

Reklame

Foto: Love What Matters/Youtube

Shaileen fikk beskjeden hun nesten ikke hadde turt å håpe på. Fosterfamilien hadde søkt om, og fått innvilget tillatelse til å adoptere fosterdatteren. Hun skulle bli deres datter – på ordentlig.

Foto: Love What Matters/Youtube

Overraskelsen var stor, og Shaileen visste ikke om hun turde tro på det hun hørte. Følelsene tok fullstendig overhånd av den rørende beskjeden. Endelig skulle det bli offisielt, og hun skulle få sin egen familie.

LES OGSÅ
Han betalte for stedatterens bryllup, men ble kraftig sviktet tilbake

Foto: Love What Matters/Youtube

Det måtte en del overbevisning til før Shaileen endelig turde å tro på foreldrene sine, og hun ble overveldet av lykke.

Foto: Love What Matters/Youtube

Se klippet nedenfor hvor Shailee får den lenge etterlengtende beskjeden, og prøv så å forestille deg hvilken lykke hun må ha følt da hun fikk den! Ingenting er viktigere enn familie, del gjerne hvis du er enig!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT