Hjem Historier fra livet Jenta var plassert hos en fosterfamilie – så fikk hun en beskjed hun aldri vil glemme

Jenta var plassert hos en fosterfamilie – så fikk hun en beskjed hun aldri vil glemme

Det er så mange ting det er så lett å ta for gitt her i livet. Et sted å bo, mat, klær, og ikke minst en familie. Dessverre er det ikke slik for alle – og amerikanske Shailee var inntil nylig en av de som faller utenfor disse faste rammene.

Shailee manglet nemlig det viktigste av alt – en familie hun kunne regne som sin egen. Riktignok bodde hun hos en fosterfamilie som hadde tatt henne til seg som sin egen datter – men likevel var det noe som manglet. For selv om fosterhjemmet i utgangspunktet virket til å være permanent, er det fortsatt ikke det samme som å ha sin egen familie.

Derfor var overraskelsen stor en dag fosterforeldrene bestemte seg for å ta Shailee med på en kjøretur. En kjøretur hun nok aldri kommer til å glemme. For underveis fikk hun beskjeden hun hadde drømt om i årevis.

Foto: Love What Matters/Youtube

Shaileen fikk beskjeden hun nesten ikke hadde turt å håpe på. Fosterfamilien hadde søkt om, og fått innvilget tillatelse til å adoptere fosterdatteren. Hun skulle bli deres datter – på ordentlig.

Foto: Love What Matters/Youtube

Overraskelsen var stor, og Shaileen visste ikke om hun turde tro på det hun hørte. Følelsene tok fullstendig overhånd av den rørende beskjeden. Endelig skulle det bli offisielt, og hun skulle få sin egen familie.

Foto: Love What Matters/Youtube

Det måtte en del overbevisning til før Shaileen endelig turde å tro på foreldrene sine, og hun ble overveldet av lykke.

Foto: Love What Matters/Youtube

Se klippet nedenfor hvor Shailee får den lenge etterlengtende beskjeden, og prøv så å forestille deg hvilken lykke hun må ha følt da hun fikk den! Ingenting er viktigere enn familie, del gjerne hvis du er enig!

https://youtu.be/VDc9mj5VzH8

LES OGSÅ: Dyrlegen forteller familien at hunden må avlives – da sier 6-åringen noe vi aldri vil glemme

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com