Hjem Nyheter Jente (15) var akkurat blitt voldtatt – Ble voldtatt igjen da hun stoppet en bil for å få hjelp

Jente (15) var akkurat blitt voldtatt – Ble voldtatt igjen da hun stoppet en bil for å få hjelp

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Storbritannia rystes av forferdelig voldtektssak.

Politiet i Birmingham jakter nå på to menn etter at en 15-år gammel jente ble voldtatt to ganger, av to forskjellige angripere, inkludert mannen hun oppsøkte for å få hjelp etter den første voldtekten.

The Guardian skriver om den brutale saken som ryster britene. Den første voldtekten skjedde i på en stengt del av jernbanestasjonen Witton i Birmingham, like ved fotballarenaen til Aston Villa.

Like etter overgrepet forlot 15-åringen jernbanestasjonen og stoppet den første bilen hun fikk øye på. Hun ba sjåføren om hjelp.

Den mannlige sjåføren ba jenten om sette seg inn i bilen, og ble da voldtatt på ny.

To asiatiske menn

Politiet har gått ut med en beskrivelse av gjerningspersonene som nå er ettersøkt. Begge mennene har asiatisk utseende og begge skal være i begynnelsen av 20-årene.

Tony Fitzpatrick fra britisk politi uttaler til The Guardian:

– Dette er en helt grusom opplevelse for den unge jenten. Hun er nå omgitt av profesjonelle folk. Vi leter nå etter vitner til hendelsene og gjennomgår også alle sikkerhetskamera i området. Vi gjør alt vi kan for å finne disse mennene.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com