in ,

Jente adopterte dødssyk hund – nå rører bildene alle som elsker dyr

Ingen dyr skal være nødt til å avslutte livet alene.

Dessverre er det slik at det finnes enormt mange løshunder på verdensbasis. Hunder som tilbringer mesteparten av livet alene, hjemløse, på jakt etter mat. Dessverre dør disse stakkars firbente vennene ofte alene uten noen ved deres side.

En som virkelig bryr seg om disse dyrene er Sophiane Nacer. Den 19 år gamle jenta er grunnleggeren av Kindred Senior Dog Rescue i Cayleb, et dyrehjem for løsdyr som hun startet på grunn av sitt store hjerte og hennes lidenskap for alle skapninger som har det vanskelig. Så da Sophiane møtte hunden Hippo, fikk han umiddelbart en plass i hjertet hennes …

Dessverre var Hippo en veldig gammel løshund som hadde en alvorlig kreftsvulst som dekket en stor del av ansiktet hans. En kreftform som var for avansert til å kunne opereres, så denne stakkars hunden hadde bare noen få dager igjen å leve da han kom til hjemmet.

Den stakkars hunden skulle få slippe å lide mer. Sophiane skulle ta hunden med til veterinæren for å avlive han. Men ikke før hun adopterte den lidende løshunden og lot ham tilbringe de siste dagene av livet under gode forhold. At han skulle føle seg elsket de siste dagene.

Sophiane skjemte bort Hippo. Og selv om han nærmet seg slutten av livet, fikk han endelig oppleve den kjærlighet og omsorg som han aldri hadde opplevd før.

Disse bildene tok Sophiane den siste dagen av Hippos liv. Han fikk være med en soldag i parken. Han fikk føle seg elsket.

Etter den fine turen i parken var det på tide å si farvel før jenta endelig tok Hippo til veterinæren for å la ham unnslippe lidelsen.

Takket være Sophianes store hjerte fikk Hippo oppleve hva det betyr å endelig bli elsket av et menneske. Del gjerne om du ble rørt av Sophianes gode handling.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Snusfornuftig statsbudsjett går opp i røyk

Den forlatte babyen holdt på å fryse i hjel. Det den hjemløse katten da gjorde hylles over hele verden!