Hjem Viralt Jente presenterte DNA-bevis fra halvspist kjeks til politiet for å finne ut om julenissen er ekte

Jente presenterte DNA-bevis fra halvspist kjeks til politiet for å finne ut om julenissen er ekte

En ung jente i Cumberland, USA, sendte en delvis oppspist kake nissen hadde tygget på samt et par halvspiste gulrøtter til politiet med en klar oppfordring om å DNA-teste «bevismaterialet», for å sjekke om nissen og reinsdyrene som kom på julaften var ekte.

Brevet med pent innsamlede beviser som ble sendt til Cumberland Police District avslørte et fremtidig etterforsningstalent:

«Jeg tok en prøve av en kjeks og noen gulrøtter som jeg la ut til julenissen og reinsdyrene på julaften. Nå lurte jeg på om dere kunne ta en DNA-prøve og se om nissen er ekte», skriver den lille jenta i brevet som kom inn til politiet i Cumberland i USA like etter jul.

Vedlagt i brevet fant politiet en halvspist kjeks etter nissen og noen gulrøtter som reinsdyret angivelig skal ha tygget på.

PRESS RELEASEFOR IMMEDIATE RELEASEDate: January 20, 2023Contact: Chief Matthew J. Benson, Ed.D.mbenson@…

Posted by Cumberland Police Department on Friday, January 20, 2023

Navnet til jenta er ikke offentliggjort, men i en pressemelding fra politisjefen Matthew J. Benson er det vedlagt et brev som viser at jentas pent samlede bevismateriale er videresendt lab-teknikerne for analyse.

«Gjenstander som skal undersøkes for spor av DNA og sammenlignes med profiler som er registrert for de ovennevnte aliasene» heter det i skjemaet fra Benson der han ramser opp en rekke ulike navn for nissen og etterspør om det kan være noen match i arkivet.

Han ner også om at bitemerkene på gulroten sammenlignes med tannprofiler for mistenkte.

Resultatene har ifølge pressemeldingen ennå ikke kommet.

– Denne unge damen har åpenbart en sterk sans for sannhet og etterforskningsprosessen og gjorde en enorm jobb med å pakke bevisene sine før innsending. Vi vil gjøre vårt beste for å gi henne svar, sier Benson i meldingen.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com