Jenten kom hylende ut av soverommet sitt – Nå advarer moren hennes mot dette!

15152

13 år gamle Gabbie hadde lenge drømt å få sin egen mobiltelefon. Etter lang tids venting og mas på foreldrene fikk hun endelig sin egen telefon. Men mamma, Jackie Fedro, advarer alle mot å ikke gjøre den samme feilen som datteren hennes gjorde.

Foto: Jackie Fedro / Facebook

Etter at Gabbie hadde krøpet til køys, hørte moren henne komme løpende ut av soverommet, hylende i smerte.

Hun hadde brukt mobiltelefonen sin i sengen, og det som skjedde er noe som kan skje med alle telefoner. Det er ikke avhengig av merke eller type, ei heller en teknisk feil.

Foto: Jackie Fedro / Facebook

Gabbie hadde nemlig brukt mobiltelefonen samtidig som den sto på lading. Uten at hun hadde merket det hadde strømledningen til telefonen kommet i kontakt med smykket hennes. Dette resulterte i at elektrisk strøm ble overført til smykket og ga annengrads forbrenning rundt halsen til Gabbie.

Moren publiserte bildene og historien på Facebook som en advarsel til andre: Ikke bruk mobiltelefonen mens den lader samtidig som du har på deg noe av metall! 

Foto: Jackie Fedro / Facebook

Så mye som vi bruker mobiltelefonene våre i dagens samfunn, så burde alle være klar over faren ved dette – Del saken videre på Facebook for å advare venner og familie! 

SISTE NYTT

Advertisements