onsdag, desember 11, 2019
Nyheter Jenta kom gråtende fra rutsjebanen. Nå advarer moren mot...

Jenta kom gråtende fra rutsjebanen. Nå advarer moren mot det grusomme som hendte

-

De fleste barn og foreldre drar til lekeplasser. Dette skal være en koselig plass hvor barna kan leke, skli på rutsjebaner og leke i sandkasser. Men for Amy Smith og datteren Demi-Mai ble turen til lekeplassen langt i fra noen koselig opplevelse. 

Amy satt seg ned på en benk mens hun fulgte med på sin lille jente som klatret opp til rutsjebanen. Men da det tok uvanlig lang tid før datteren kom ut av sklien ble mamma urolig. Hun gikk mot rutsjebanen, i samme øyeblikk kommer Demi-Mai skliene ut av banen. Hun hyler og blodet renner fra baken. Amy kikket inn i rutsjebanen og ble sjokkert over synet som møtte henne.

Store glassbiter var strategisk plassert inne i røret, sannsynligvis med den hensikt å skade et barn. De som plasserte glassbitene der lykkes med det. Demi-Mai var kraftig kuttet og glassbiter hadde skjært seg inn i både rumpe og ben.

Amy fraktet datteren i all hast til sykehuset hvor hun fikk umiddelbar behandling.

Foto og kilde: Mirror
Foto og kilde: Mirror

Jenten holder seg nå i ro hjemme og er på bedringens vei. Mamma Amy er naturligvis fly forbannet over hva som skjedde og vil advare andre foreldre om å inspisere lekeapparater på offentlige lekeplasser før man lar barna slippe til. Hun håper ingen foreldre skal oppleve det samme som hun og datteren gjorde.

Det er bare trist at man må gå ut med slike oppfordringer.

Del gjerne dette videre med andre foreldre på Facebook. 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.

Dette er homoterapi

Dette er den omdiskuterte og kontroversielle “behandlingen” som alle snakker om.

Nobelprisvinner Abiy Ahmed: «Prisen er en anerkjennelse av vår innsats»

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali ankommer VIP-terminalen på Oslo Lufthavn mandag ettermiddag. Tirsdag mottar han Nobels fredspris.