in

Denne jenten ble mor i en alder av 5(!) år – En trist og sjokkerende historie

I 1939 fødte Lina Medina en frisk liten gutt. Dette må være den tristeste «verdensrekorden» vi har hørt om.

Lina vokste opp en liten fjelllandsby i Peru, i et av landets fattigste områder.


Foreldrene til jenten oppdaget at magen hennes begynte å vokse, så de mistenkte at hun hadde fått en kreftsvulst, men etter at leger undersøkte henne kom den sjokkerende sannheten for en dag. Den fem år gamle jenten var gravid i åttende måned.

Moren til Lina kunne fortelle legen at jenten hadde hatt mensen siden hun var tre år gammel. Men Dr. Lozada kunne faktisk fastslå at menstruasjonen begynte allerede fra barnet var åtte måneder gammel.

Lina fødte en gutt. Hun ville at han skulle hete Gerardo (oppkalt etter legen hennes).

Politiet arresterte Linas far og mistenkte han for voldtekt og incest. Faren ble senere løslatt på grunn av mangelende på bevis. Hvem som faktisk var guttens far ble aldri kjent, men den stakkars jenten har utvilsomt blitt utsatt for seksuelle overgrep fra en mann.

Det er mange som mener denne historien bare er oppspinn, men det foreligger en rekke bevis på at historien er sann og at fem år gamle Lina faktisk fødte en gutt. Det er helt uvirkelig å forestille seg hvordan et så lite barn har kunne gjennomgå en graviditet og fødsel.

Sønnen hennes vokste opp i den tro at moren var hans søster, først da gutten hadde fylt 10 år ble han fortalt sannheten.

[mashvideo]

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Butikkeier skal til å kaste guttungen ut, men så blir han fullstendig målløs av sangen hans!

Garth Brooks spør en fan blant publikum: «Er du en mamma?» Svaret til kvinnen endret hele konserten!