Hjem Historier fra livet Jenten på 5-år ble misbrukt. Da slo faren ihjel voldtektsmannen. Dommen? Frikjent

Jenten på 5-år ble misbrukt. Da slo faren ihjel voldtektsmannen. Dommen? Frikjent

Den 9 juni 2012 opplevde denne faren fra Texas sitt livs mareritt. Han hørte sin 5-år gamle jente gråte. Faren løp etter lyden og fant den pedofile mannen Jesus Mora Flores oppå sin lille datter. Hun ble seksuelt misbrukt.

Faren reagerte sporenstreks og slo voldtektsmannen ihjel med sine bare knyttnever, skriver DailyMail.

Retten bestemte at faren ikke skulle dømmes for drapet.

– Datteren hadde betydelige skader på kroppen som styrker historien om at faren oppdaget henne på marken med overgriperen over seg, sa advokat Heather McMinn till CNN.

Også politiet konkluderte med at faren hadde hatt rett til å bruke dødelig vold for å beskytte sin datter.

Texas-faren beskrives av lokalbefolkningen som en fredelig mann, og han ringte til og med etter en ambulanse for Flores. Etter å ha ringt 911, fortalte faren ekspeditøren at han hadde banket opp mannen han oppdaget voldtok datteren hans.

Politiet og nødetatene hadde vansker med å finne den avsidesliggende ranchen, noe som fikk faren til å si til ekspeditøren: «Kom igjen! Denne fyren kommer til å dø! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!»

Da nødetatene ankom, fant de Flores død med buksene og undertøyet rundt anklene. Den lille jenta ble fraktet til sykehus. Myndighetene rapporterer at rettsmedisinske bevis og øyenvitneberetninger bekrefter farens historie.

Flores, var ifølge forskjellige rapporter, en gårdsmann som «kom til ranchen med en familievenn» eller ble «leid inn for å hjelpe til med å stelle noen av familiens hester.»

I klippet under får du se utklipp fra rettsaken samt høre samtalen da faren ringte 911 like etter episoden inntraff. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com