lørdag, juli 4, 2020

Jenten vil danse med sin far. Når han tar utfordringen er det vanskelig å holde tårene tilbake!

Mest lest nå

Derfor bør ingefær inngå i kostholdet

Ingefær har blitt brukt som naturmedisin gjennom hundrevis av år. Det er ikke tilfeldig. Denne urten har en rekke positive innvirkninger på helsen din. 1....

McKenzie Michelle Carey så ut som en helt frisk jente da hun ble født. Men noen måneder ut i livet hennes begynte foreldrene å bli bekymret fordi hun ikke vokste like fort som andre jenter på samme alder.

18 måneder gammel ble hun diagnostisert med en mitokondrielle sykdom. Denne type sykdom gjør at cellene i kroppen ikke fungerer som de skal. Sykdommen kan være dødelig, men McKenzie har gode muligheter for å leve et langt liv, dersom forskningen på sykdommen som nå pågår gir resultater.


McKenzie er ikke lam. Men hun har ikke krefter nok til å gå eller prate. Hun kan knapt bevege seg, men hun hører og kan forstå alt som blir sagt til henne. En av drømmene til den lille jenten er å få danse, men hun har ikke nok krefter eller kontroll over musklene sine til å klare det. Hennes fantastiske pappa visste akkurat hvilken opplevelse han skulle gi til datteren sin.

I denne hjertevarmende videoen danser de sammen til Miley Cyrus sin hit «The Climb». Opptredenen rører hele publikumet til tårer. Ta en titt på videoen så forstår du hvorfor.

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter