torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet Jentene ble bestevenner på sykehuset da de kjempet mot...

Jentene ble bestevenner på sykehuset da de kjempet mot kreft. To år senere gjenforenes de

-

For to år siden, tuslet fire, små jenter rundt i gangene på sykehuset. De kjempet alle mot kreftsykdom. Nå, to år senere, møtes de igjen. Alle har overvunnet sykdommen, og er i dag erklært friske.

McKinley, Chloe, Ava og Lauren ble bestevenner i løpet av tiden de tilbrakte på Johns Hopkins All Children’s Hospital i St. Petersburg i Florida. McKinley, Ava og Lauren hadde sykdommen akutt lymfoblastisk leukemi mens Chloe hadde en sjelden form for lungekreft.

Foto: YouTube

Fant raskt tonen

De fire jentene fant raskt tonen over ledninger og medisiner. Ikke minst var det veldig verdifullt for dem å møte andre barn som så ut som dem, uten hår på hodet.

«Hun var tre år gammel og hadde ikke noe hår, men alle vennene hennes på sykehuset så helt lik ut. Så, det fikk henne på en måte til å føle seg normal», sier Laurens mamma Shawna Glynn.

Foto: YouTube

Og det var ikke bare jentene som knyttet bånd på sykehuset. Det gjorde også mødrene deres.

«Det var alltid en lettelse å se et kjent fjes og vite at hun ikke var alene i alt dette», sier Avas mamma, Alyssa Luciano.

Foto: YouTube

Fire, friske, sterke jenter

Nå er det to år siden jentene forlot sykehuset, og utrolig nok, er alle de fire jentene helt kreftfri i dag. «Det burde feires», tenkte de fire bestevennene. Så de bestemte seg for å møtes igjen, på sykehuset for å møte både hverandre, men også legene og sykepleierne som reddet livene deres og som hjalp dem gjennom den tøffe tiden.

Foto: YouTube

En fotograf ble med dem, og på bildene smiler fire, friske, sterke jenter. En stor kontrast til de fire jentene som tappert smilte til kamera for to år siden.

LES OGSÅ: Linus (24) mistet livet av kreft – hans siste ord rører tusener

Jentene og mødrene deres planlegger nå å møtes igjen hvert år, og gjøre det til en tradisjon.

Se den rørende filmen fra gjensynet her: 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet tidligere denne måneden på grunn av svimmelhet. Han har vært sykemeldt siden. I dag kom gladmeldingen om at...

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...