søndag, april 18, 2021

Jill Biden: -Hadde det ikke vært for skilsmissen ville jeg ikke møtt Joe

Mest lest nå

Jill Biden har gitt sitt første solointervju etter at hun ble USAs førstedame.

Da Jill Biden gjestet Kelly Klarkson Show kom skilsmisse opp som et tema. Clarkson tok nemlig ut separasjon i juli, og Jill Biden kunne fortelle tv-verten om skilsmissen hun selv gikk gjennom i 1975.

– Min mor sa alltid at ting vil se bedre ut i morgen. Og hvos du kan ta en dag om gangen, blir ting bedre, sa Jill Biden ifølge Daily Mail i intervjuet.


Hun la ikke skjul på at det å gå gjennom en skilsmisse var tøft, men at det også kan komme noe bra ut av forandringer.

Jill Bidens tidligere ektemann, Bill Stevenson, har ifølge Daily Mail hevdet at forholdet deres tok slutt fordi Jill hadde en affære med USAs nåværende president, Joe Biden.

– Når jeg ser tilbake på det nå så vet jeg at om jeg ikke hadde blitt skilt, ville jeg ikke møtt Joe. Og jeg ville ikke hatt den fantastiske familien jeg har i dag, sier Jill Biden selv i Clarkson-intervjuet.

Samtidig sier Jill Biden at hun ikke er interessert i å kommentere eksmannens påstander. Stevenson har varslet at han i løpet av våren vil komme med en bok der han vil komme inn på detaljene rundt skilsmissen fra USAs nåværende førstedame.

– Jeg vil ikke såre noen, men fakta er fakta og det som skjedde det skjedde, har han tidligere uttalt til den britiske avisen.

Stevenson hevder at han først mistenkte at Biden og Jill hadde en affære i august 1974, før paret gikk hver sin vei oktober samme år.

Men slik Joe og Jill Biden har fortalt kjærlighetshistorien sin, skal det ha skjedd i forbindelse med at Joe så et bilde av Jill i mars 1975 – altså en god stund etter at ekteskapet hennes hadde havarert.

Hun figurerte i en annonse for lokale parker som den nåværende presidenten så da han og broren Frank kjørte forbi Wilmington lufthavn.

Joe, som selv var enkemann på dette tidspunktet, skal da ha sagt til broren at det var nettopp den typen dame han kunne tenke seg å date.

– Hvorfor gjør du ikke det da, skal broren ha sagt og la til at han kjente Jill samtidig som han ga Joe telefonnummeret hennes.

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter