Hjem Viralt Jim kjørte 1,6 millioner kilometer i samme bil: Så fikk han en fantastisk gave fra bilselgeren

Jim kjørte 1,6 millioner kilometer i samme bil: Så fikk han en fantastisk gave fra bilselgeren

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jim O’Shea, en mann fra Missouri, USA, har oppnådd noe helt spesielt med sin trofaste Volvo 740 GLE. I 31 år har han holdt seg til samme bil og kjørt utrolige 1,6 millioner kilometer. Denne prestasjonen har ikke gått ubemerket hen, og nå belønnes han på en ekstraordinær måte.

Det hele begynte for 31 år siden da Jim besøkte en Volvo-forhandler for å kjøpe en ny Volvo 740 GLE. Under dette besøket la han merke til en mann i verkstedet som også hadde en imponerende historie med sin Volvo fra 1961. Denne mannen hadde kjørt en million miles, cirka 1,6 millioner kilometer, og ble belønnet med en ny Volvo fra forhandleren som takk for lojaliteten.

30 år senere

Spoler vi frem 30 år, finner vi Jim som fortsatt kjører den samme Volvo 740 GLE. I løpet av disse årene har han oppnådd den samme milepælen som mannen han ble inspirert av – en million miles. Dette krevde naturligvis nøye vedlikehold, inkludert utskiftning av motor og girkasse.

Gaven fra Volvo

Volvo fikk nyss om Jims utrolige prestasjon, og har bestemt seg for å belønne hans lojalitet og dedikasjon. Ifølge bilmagasinet Boosted, valgte Volvo å gi Jim nøklene til en helt ny Volvo S60. Overrekkelsen ble gjort av ingen ringere enn Stephen Lynch, bilforhandleren som solgte Jim hans opprinnelige Volvo i 1991.

– Vi er glade for å ta godt vare på Jim, og vi er like glade for å kunne få ham ut på veien i en ny bil. Det fortjener han, sier en Volvo-representant.

Selv om Jim får nyte den nye Volvoen, er det en liten hake ved gaven. Han har «bare» lov til å beholde bilen i to år, men i denne perioden dekker Volvo alle kostnader, inkludert forsikring og service. Hva Jim vil gjøre etter disse to årene, om han vil kjøpe bilen selv eller returnere til sin gamle 740 GLE, gjenstår å se.

  1. Toyota
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com