Hjem Humor Jims forsøk på å re opp sengen går viralt. Se de hysteriske bildene

Jims forsøk på å re opp sengen går viralt. Se de hysteriske bildene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da amerikanske Jim Sterling (66) ble pensjonist, fikk han beskjed av kona Joanne, at hun forventet at han hjalp mer til i huset. Han kunne for eksempel begynne med å re opp sengen hver morgen. Dette ble litt vanskelig for den nypensjonerte mannen. Nå går bildene viralt og folk over hele verden ler seg skakk av Jims forsøk på å re opp sengen.

Jim hadde aldri redd opp sengen før. Det hadde alltid vært Joanne som gjorde det. Men Jim tok oppgaven på største alvor. Da Joanne tittet innom soverommet senere på dagen, holdt hun på å le seg i hjel. Jim hadde nok blitt litt overveldet over alle putene. Han ante ikke hva han skulle gjøre med dem. I stedet for å legge dem pent på sengen, hadde han stablet dem i to tårn opp mot veggen.

Joanne syntes dette var så morsomt, at hun tok et bilde av sengen og la det ut på Facebook. Datteren Jessy så bildet, og delte det videre på sin side. Og deretter tok det helt av. Plutselig var bildet delt over 20.000 ganger.

Foto: Privat / Facebook

Fikk blod på tann

Nå fikk Jim blod på tann. Han bestemte seg for å fortsette å re sengen på forskjellige rare måter. Han begynte også å tilføre forskjellige ting, som bamser og oppblåsbare flamingoer.

LES OGSÅ: Far synes at datteren sine shorts er for korte – gir henne en lærepenge som er sett av millioner

– Kunstverkene hans er morsomme, men helt ærlig, så er jeg bare glad for at han rer opp sengen hver morgen, soier Joanne til Mirror.

– Han sier ikke noe om hva han har gjort. Han lar det være en overraskelse til meg når jeg går inn i soverommet, sier hun videre.

Foto: Privat / Facebook
Foto: Privat / Facebook

– Han tror han er berømt

Joanne tror bildene av sengen er så populære fordi folk kjenner seg igjen.

– Jeg tror andre par kjenner igjen at mannen ikke aner hva han skal gjøre i huset, sier hun, og legger til:

– Nå tror han at han er berømt. Jeg tror det har begynt å vokse på han.

Foto: Privat / Facebook

LES OGSÅ: Sønnen forklarer sin 98 år gamle far hvor gammel han er, mannen nekter å tro det han hører

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com