søndag, november 28, 2021

Joe Biden markerte 48-årsdagen siden den fatale ulykken som endret livet hans for alltid

Mest lest nå

På dagen 48 år etter den grusomme ulykken besøkte USAs påtroppende president Joe Biden gravstedet til sin avdøde kone og datter.

For 48 år siden ble USAs påtroppende president Joe Biden (78) rammet av en forferdelig tragedie. Han opplevde å miste sin første kone Neilia og datteren Naomi i en tragisk bilulykke.

Dagbladet skriver at Biden, 48 år etter den grusomme ulykken, avla et besøk på gravstedet der de to ligger gravlagt. Med seg som støtte hadde han sin nåværende kone, Jill Biden (69), deres felles datter Ashley Biden (39) og hennes ektemann Howard Kerin.


Joe Biden
Joe Biden er president, men hva skjer egentlig videre? Hva driver Trump med?

Ulykken som endret alt skjedde den 18. desember 1972, kun noen uker etter at Biden var valgt til senator i Delaware for første gang.

Les også: Joe Biden blir president, men hva skjer videre?

Bidens kone Neilia, som va var 30 år, var på vei hjem fra julehandlingen med parets tre barn: 13 måneder gamle Naomi og de to sønnene Beau og Hunter.

Under kjøreturen ble bilen deres truffet av en annen bil i et kryss utenfor Wilmington. Beau og Hunter overlevde krasjet med mindre skader, mens Bidens datter og kone mistet livet, skriver Dagbladet.

Da Joe Biden en måned etter den fatale ulykken ble tatt i ed som senartor, satt han ved siden av sykesengen til sønnen Beau.

Les også: Telefonen kom midt på natta. «Vi har en tre år gammel jente på sykehuset. Moren hennes har blitt skutt og vil sannsynligvis ikke overleve»

– Jeg husker jeg så opp på himmelen og sa til Gud: «Du kan ikke være god, hvordan kan du være god?» For første gang i livet mitt kunne jeg forstå hvorfor noen ønsket å ta livet sitt. Ikke fordi de var forvirret eller hadde mistet det, men fordi de hadde vært på toppen av fjellet, og innsett at de aldri kom til å komme opp dit igjen, skal Joe Biden ifølge Dagbladet ha uttalt til People når han har snakket om sorgen han satt med etter ulykken.

Fem år etter, i 1977, giftet han seg med Jill Jacobs som fortsatt er hans kone.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter