Hjem NyheterSport Johannes Høsflot Klæbo med sjokkavgjørelse som får alle til å juble

Johannes Høsflot Klæbo med sjokkavgjørelse som får alle til å juble

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fredag morgen kunngjorde Johannes Høsflot Klæbos team at det vil bli holdt en pressekonferanse senere i dag, hvor den norske skistjernen forventes å annonsere sin retur til landslaget.

Dette skjer etter at han i april 2023 ga beskjed om at han ønsket å stå utenfor landslaget, noe som førte til intense forhandlinger om betingelsene for en representasjonsavtale. Avtalen, som ble inngått høsten 2023, definerer forpliktelsene Klæbo har overfor skiforbundet gjennom sesongen.

NRK skriver at Klæbo på pressekonferansen vil annonsere sitt comeback på landslaget.

Også TV 2 sitter på disse opplysningene.

– Det er dagens minst overraskende nyhet. Det har vært spekulert i dette lenge, sier TV 2s langrennsekspert Petter Soleng Skinstad.

Klæbo, som er blant Norges mest dekorerte skiløpere med blant annet fem OL-gull og ni VM-gull, ser ut til å ha tatt denne beslutningen for å sikre ro og stabilitet inn mot VM, som skal arrangeres i Trondheim neste år. TV 2s langrennsekspert, Petter Soleng Skinstad, har uttalt at dette virker som en klok avgjørelse, gitt de utfordringene Klæbo har møtt det siste året.

Pressekonferansen skal avholdes på Klæbos hytte på Skeikampen i Innlandet klokken 14.30. Flere eksperter og tidligere uttalelser fra Skinstad understreker at en retur til landslaget vil være gunstig for Klæbos satsing, spesielt med tanke på VM-gull på hjemmebane.

Klæbo har forøvrig nytt ferie i Hellas den siste tiden, noe han har delt flere bilder av på Instagram.

Vi ønsker Klæbo velkommen tilbake til landslaget!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com