in

Johannes Klæbo med ny skade: – Oops, I did it again

Johannes Klæbo
Foto: Johannes Klæbo / Instagram

Johannes Høsflot Klæbo (23) fikk mye oppmerksomhet da han brakk fingeren på en bokseautomat i februar i år. Nå har han brukket fingeren igjen. Denne gangen da han spilte basket.

– Jeg var uheldig da jeg prøvde meg på en ny sport, basket, så får vi se utover i uken hvordan fingeren blir, sa han til TV 2 tidligere i uka. Da var det uklart om det var brudd eller ikke.

Men røntgenbilder tatt tirsdag, viste at Johannes har et lite brudd i lillefingeren.


– Jeg får bare avfinne meg med å måtte være litt mer forsiktig i tiden som kommer. Nå ser jeg fremover. Jeg har allerede startet oppkjøringen mot en ny sesong, selv om jeg gjerne skulle ha sett at den startet litt bedre, skriver 23-åringen i en mail til NTB.

Heldigvis tar skistjernen det hele med godt humør. På Instagram, har han lagt ut et bilde av seg selv med tapet finger, og med teksten: «Oops, I did it again.»

Og folk liker tydeligvis huoren til Klæbo. I skrivende stund har innlegget over 44.000 likerklikk og hundrevis av kommentarer.

View this post on Instagram

A post shared by Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

Måtte avlyse verdenscupen

Forrige gang Johannes brakk fingeren, endte det med avlyst verdenscup.

«Vi så en sånn boksemaskin med en sånn boksehanske. Det er om å gjøre å slå hardest på den. Vi bestemte oss for å slå på den. Konkurransemenneske som jeg er, slo jeg alt jeg kan. Rett ved siden av boksegreia sto det en jernmaskin, og akkurat idet jeg slår, treffer jeg, men hånden min sklir av og treffer kanten på den andre maskinen med full kraft», sa han i en video på YouTube.

«Jeg kjente med en gang at det ikke var godt. Jeg var redd for at jeg hadde brukket fingeren. Og det hadde jeg i og for seg også», sa han videre.

Holder seg til langrenn

Nå har Johannes bestemt seg for å holde seg til langrenn, og ikke alle andre idretter.

– Det ser ut til at det er langrenn som er idretten for meg. Nå har jeg prøvd både boksing og basketball uten nevneverdig hell og lykke. Så da bør jeg kanskje lære jeg også, sier han lattermildt, og legger til:

– Men når dette først skjedde, så var tidspunktet relativt greit denne gangen, og ikke inne i World Cup-sesongen som sist. Nei, nå må jeg bli litt mer forsiktig på ting jeg ikke kan. Og slike ting er det tydeligvis flere av, konstaterer han.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Politiet stoppet en bil som kjørte vinglete. Fikk fullstendig sjokk da de så hvem sjåføren var

forsker

Forskere jubler av korona-bivirkning