I dag gikk endelig Therese Johaug offisielt skirenn igjen. 959 dager etter sitt forrige renn parkerte hun alle konkurrentene på Beitostølen. 

Det var en lykkelig Johaug som gikk over målstreken som nummer én på Beitostølen i dag. For jammen har denne kvinnen måtte gjennomgå mye de siste årene.

Den kjente dopingdommen som har satt henne på sidelinjen, men også tapet av lagvenninnene Vibeke Skofterud og Ida Eide har vært tøft.

– Det har vært mye følelser i spill. Først og fremst er jeg veldig stolt over meg selv, og at jeg har stått i stormen de to årene, forteller Johaug til TV 2.

Derfor hadde hun også all grunn til å være fornøyd etter å ha vunnet ti kilometer klassisk i den nasjonale åpningen på Beitostølen.

– «I am back» sa en strålende Johaug til støtteapparatet du hun hadde krysset målstreken.

La ut en liten spøk på Instagram 

Dagen før skirennet publiserte Johaug et bilde av seg selv og broren som barn. Hun skriver:

«Tilbakeblikk til sist jeg hadde startnummer på ❤️ Får jeg fortsatt kakao etter løpet?»

 

View this post on Instagram

 

Tilbakeblikk til sist jeg hadde startnummer på ❤️ Får jeg fortsatt kakao etter løpet?😉

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

Hyllet av foreldrene

Da løpet var over hyllet foreldrene Therese Johaug på NRK. Therese viste sin takknemlighet og forklarte til statskanalen hvor mye det betyr.

LES OGSÅ
Bettan kommer med avsløring om forholdet til kjæresten

– Jeg blir rørt når jeg hører det de sier. Det har vært to tøffe år, men jeg har vært heldig som har den familien jeg har rundt meg, den kjæresten og alle de fine folkene som har støttet meg gjennom de to årene. Det har vært tøft. Spesielt den sommeren jeg gikk i møte, med to fantastiske venninner som jeg mistet. Så det er litt rart å gå her. Jeg hadde Ida i tankene mine da jeg gikk, sier Johaug til NRK.

Gratulerer så mye med comebacket og seieren Therese! Du må være ufattelig sterk som har klart å holde fokus på trening og comeback gjennom den vanskelige perioden! 

Trykk på deleknappen for å hylle Johaug og seieren du også!