tirsdag, februar 18, 2020
Kjendisnytt Johaug suveren i comebacket - «I am back»

Johaug suveren i comebacket – «I am back»

-

I dag gikk endelig Therese Johaug offisielt skirenn igjen. 959 dager etter sitt forrige renn parkerte hun alle konkurrentene på Beitostølen. 

Det var en lykkelig Johaug som gikk over målstreken som nummer én på Beitostølen i dag. For jammen har denne kvinnen måtte gjennomgå mye de siste årene.

Den kjente dopingdommen som har satt henne på sidelinjen, men også tapet av lagvenninnene Vibeke Skofterud og Ida Eide har vært tøft.

– Det har vært mye følelser i spill. Først og fremst er jeg veldig stolt over meg selv, og at jeg har stått i stormen de to årene, forteller Johaug til TV 2.

Derfor hadde hun også all grunn til å være fornøyd etter å ha vunnet ti kilometer klassisk i den nasjonale åpningen på Beitostølen.

– «I am back» sa en strålende Johaug til støtteapparatet du hun hadde krysset målstreken.

La ut en liten spøk på Instagram 

Dagen før skirennet publiserte Johaug et bilde av seg selv og broren som barn. Hun skriver:

«Tilbakeblikk til sist jeg hadde startnummer på ❤️ Får jeg fortsatt kakao etter løpet?»

 

View this post on Instagram

 

Tilbakeblikk til sist jeg hadde startnummer på ❤️ Får jeg fortsatt kakao etter løpet?😉

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

Hyllet av foreldrene

Da løpet var over hyllet foreldrene Therese Johaug på NRK. Therese viste sin takknemlighet og forklarte til statskanalen hvor mye det betyr.

– Jeg blir rørt når jeg hører det de sier. Det har vært to tøffe år, men jeg har vært heldig som har den familien jeg har rundt meg, den kjæresten og alle de fine folkene som har støttet meg gjennom de to årene. Det har vært tøft. Spesielt den sommeren jeg gikk i møte, med to fantastiske venninner som jeg mistet. Så det er litt rart å gå her. Jeg hadde Ida i tankene mine da jeg gikk, sier Johaug til NRK.

Gratulerer så mye med comebacket og seieren Therese! Du må være ufattelig sterk som har klart å holde fokus på trening og comeback gjennom den vanskelige perioden! 

Trykk på deleknappen for å hylle Johaug og seieren du også! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...