lørdag, januar 16, 2021

Johaug svarer på beskyldningene til svensk ekspertkommentator – «Jeg sitter ikke og lyver»

Mest lest nå

Den svenske kommentatoren Tomas Petterson som jobber for Expressen skapte overskrifter da han anklaget Therese Johaug for løgn. Nå svarer skidronningen. 

Bakgrunnen for anklagene til Petterson er at Johaug uttalte et mål om bare én medalje i VM. Den svenske kommentatoren skrev en kronikk under tittelen «Hvorfor sitter du her og lyver, Johaug?»

I kronikken spør Petterson om Johaug virkelig tror at noen skal tro et ord av hva hun sier. Han skriver blant annet:


«At Johaug skulle være fornøyd med en ynkelig bronse føles like troverdig som at jeg skulle drømme om å få gå ned under minstelønn i neste utviklingssamtale med sjefen min.»

 

View this post on Instagram

 

Denne dagen har jeg drømt om de siste to åra. Tusen takk til alle som fikk meg hit. Vi klarte det❤️

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

Sitter ikke og lyver

– Jeg sitter ikke og lyver. Det er det han (Petterson) som har definert. Jeg står for målene jeg hadde før mesterskapet, og det var å reise hjem med medalje. Jeg har drømt om et gull i to år, og det fikk jeg på lørdag. Det ser sikkert mye lettere ut på TV-skjermen enn når man går i feltet der sier Johaug i følge VG på pressekonferansen.

– Reiser du hjem nå, da? spør TV 2.

– Nei, jeg gir meg meg ikke ennå. 10 kilometer klassisk er en av favorittøvelsene mine og det blir vel dumt å si at jeg ikke går for gull på den

Nedenfor kan du se et utdrag av pressekonferansen. Trykk på deleknappen dersom du støtter Johaug og ikke tror på svenskens anklager om løgn! 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter