in , ,

John Arne Riise: – Begynner å tvile på meg selv som trener

Foto: TV 2

Helgen bød på et knusende nederlag for fotballdamene til John Arne Riise. Avaldsnes var i Bergen og tapte 10-0 mot damelaget til Brann.

Kampen mot Avaldsnes ble en transportetappe etter at Brann scoret tre på de første 17 minuttene, skriver Bergensavisen.

Det var midtstopper Guro Bergsvand som åpnet målfesten. Etter kun seks minutter hadde hun sikret Brann det første målet.


Brann er dermed tilbake på tabelltoppen med 25 poeng, mens Avaldsnes ligger på tredje siste plass med sju poeng.

– Det er aldri gøy å bli rundspilt. Som trener er det ufattelig stygge sifre. Det er kjipt. Jeg begynner å tvile på meg selv som trener, men det er verre for jentene, sier Avaldsnes-trener John Arne Riise til TV 2.

– Det er sårende, flaut og skuffende hvordan vi slipper inn mål. Vi ble pisset på, men det er læring for oss, fortsetter han.

Etter ni seriekamper står John Arne Riise og Avaldsnes med to seire og en uavgjort.

Inntil denne helgens møte med Brann var 0-6-tap borte mot både Rosenborg og Vålerenga hittil vært klubbens største nederlag noensinne i den øverste divisjonen, skriver Nettavisen

Avaldsnes var før seriestart med ny trenerprofil et lag som ifølge egne hjemmesider mange ventet ville ligge nederst på tabellen og kjempe. Det er et veldig ungt lag, med en snittalder på 20,5 år.

Da det ble kjent at John Arne Riise skulle komme inn som trener sa han at han gledet seg til å hjelpe det nye laget sitt til å prestere best mulig – og til å bidra til at damefotballen får mer oppmerksomhet og større status.

Riise har også skrytt over jentenes innsatsvilje og profesjonalitet:

– De er veldig dedikerte. Men av og til tenker jeg at de nesten er for lojale. Jentene klager aldri, sutrer ikke, bare gjør det de får beskjed om, har han tidligere uttalt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jordmor: Så vondt det er å føde

Dette er deltakerne i det helt nye Paradise-konseptet