søndag, mai 9, 2021

John Arne Riise oppfordrer folk til å bryte koronareglene

Mest lest nå

Tidligere fotballproff John Arne Riise jobber i dag som trener for 3.-divisjonsklubben Flint Tønsberg. Nå oppfordrer han spillerne til å bryte koronareglene.

Reglene for fullkontakt i breddefotballen har fått både spillere og trenere til å rase. Per i dag, er det kun tillatt med fullkontaktstrening for herrefotball på de tre øverste nivåene, og for damefotball på de to øverste nivåene. Barn og unge under 20 år har også lov til drive fullkontaktstrening. Det er også kun disse nivåene som får spille kamper.

Det er ikke ventet at det blir åpnet ytterligere opp på reglene før tidligst i august.


– Bør stå opp og gi faen

Dette får John Arne Riise til å se rødt. TV 2 har fått tilgang på en e-post han har sendt til sine trenerkolleger i 3. divisjon, avdeling 2. Der oppfordrer han dem til å bryte forbudet mot fullkontaktstrening for voksne i breddefotballen.

– Jeg mener vi alle bør stå opp og gi faen. Vi bør fra i morgen (mandag) trene normalt som en protest mot den urettferdigheten vi alle føler. Regjeringen snakker om hvor viktig bredden er hele tiden, vel, handling sier mer enn ord! skriver han.

Advarer mot slike demonstrasjoner

Norges Fotballforbund gikk mandag ut og advarte mot nettopp slike demonstrasjoner.

– Vi frykter at en slik demonstrasjon vil kunne skape unødvendig splittelser mellom ulike lag internt i ligaene, samt mellom NFF sentralt og klubbene. NFF vil i utgangspunktet ikke ha mulighet til å kontrollere og følge opp brudd på et regelverk som ikke er tilknyttet fotballens eget regelverk, skrev generalsekretær Pål Bjerketvedt i et brev.

TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med John Arne Riise etter de fikk tilgang på e-posten hans, men han har ikke besvart TV 2s henvendelser.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter