onsdag, juli 15, 2020

John Arne Riises store savn på Farmen – unødvendig hjerterått

Mest lest nå

I forrige uke, dro de tolv deltakerne i farmen kjendis ut på gården der de skal være totalt avskåret fra omverdenen i flere uker. John Arne Riise (39) har allerede fått kjenne på savnet etter sønnen. Nå trygler han produksjonen om å få se den ti måneder gamle sønnen sin, Colin.

– Det føles vanskelig å være her inne på Farmen-gården uten å kunne se eller ha noe kontakt med Colin. Jeg hadde ikke trodd det skulle være så vondt å savne ham, men dette går hardere inn på meg enn noe annet disse dagene, sier den tidligere fotballproffen via sin manager Erland Bakke til Se og Hør.

Erland Bakke forteller at han var overbevist om at produksjonsselskapet ville tillate mulighet for noen korte videosamtaler mellom John Arne og sønnen. Men sånn ble det ikke.


– Jeg har tryglet

– Jeg har ved et par anledninger spurt, og nærmest tryglet, om dette på vegne av John Arne. Men produksjonsselskapet har sagt bombastisk nei. Slik jeg opplever det, er det unødvendig hjerterått, sier manageren.

View this post on Instagram

You little beauty ❤️

A post shared by John Arne Riise (@jariiseofficial) on

– Jeg har forståelse for at det er et regelverk som skal følges, og som skal være rettferdig og likt for alle deltakerne. Men samtidig så er dette tross alt et underholdningsprogram på TV, og ikke et militæropptak for marinejegere, sier han videre.

Gir ikke særbehandling

Alex Iversen er presseansvarlig for TV 2. han sier de ikke kan gi særbehandling til noen av deltakerne.

– Vi har stor forståelse for at John Arne Riise savner sønnen sin. Men han er ikke den eneste av deltakerne på «Farmen kjendis» som har barn, og han er ikke den eneste som savner dem. Farmen-konseptet handler om å leve 100 år tilbake i tid, noe som innebærer svært begrenset kontakt med verden utenfor den virkeligheten som skapes i programmet, sier han, og legger til at det ville vært urettferdig overfor de andre deltakerne som også har barn, dersom John Arne skulle få mulighet til å ha en videosamtale med sitt barn.

View this post on Instagram

Keep smiling ❤️

A post shared by John Arne Riise (@jariiseofficial) on

– Alternativet vil være å la alle få ringe hjem når de kjenner på savn, men da ville ikke dette vært «Farmen kjendis» lenger.

LES OGSÅ: John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

130,162FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter