onsdag, mars 3, 2021

John Arne Riise røk ut av Farmen – kommer med oppsiktsvekkende anklager

Mest lest nå

På søndag ble årets første finale av «Farmen kjendis» avviklet. Tidligere fotballspiller John Arne Riise tapte og ble dermed den første som måtte forlate gården.

Riise ba selv storbonde Eli Kari Gjengdeal om å bli valgt til førstekjempe.

– Jeg gikk til Eli Kari og sa at hvis hun slet med å velge noen, så kunne hun velge meg. Jeg hadde lyst til å kjempe og jeg elsker å konkurrere – det er derfor jeg ble med. Så jeg gjorde valget enkelt for henne så hun slapp å velge noen andre, forteller han til TV 2.


Det kom ikke som noen bombe at Riise videre valgte Espen Thoresen som andrekjempe. De to har nemlig en fremdeles betent femten år gammel konflikt skurrende mellom seg.

I 2005 havnet John Arne Riise på førstesiden av VG etter at han sendte den samme tekstmeldingen til flere kjendiskvinner, og ba dem på date. Senere samme året sto Espen Thoresen på en festival-scene som komiker. Fra scenen delte han ut Riises telefonnummer foran flere tusen publikummere, og oppfordret dem til å sende ham SMS. Riise skal den gang ha vurdert å gå til søksmål mot Thoresen.

Valgte kunnskap

John Arne Riise var nok ganske sikker på at han ville vunnet de fysiske øvelsene mot Espen Thoresen, men det fikk han aldri prøvd seg på. Thoresen valgte nemlig kunnskap som øvelse i konkurransen.

Og Thoresen gikk seirende ut av den duellen.

– Jeg var ganske irritert på meg selv, men jeg gjorde mitt beste. Espen var bedre dessverre, sier Riise til TV 2.

Men Riise forteller også noen oppsiktsvekkende detaljer om tvekampen. Han hevder nemlig at Thoresen forsøkte å jukse.

– Før tvekampen vet jeg at Espen prøvde å jukse. Han skrev notater på fire A4-sider, og prøvde å snike det med seg, sier Riise til TV 2.

Thoresen på sin side innrømmer ovenfor TV 2 at han hadde skrevet notater, men at han ikke var klar over at det ble anset som juks.

Riise forteller videre at Thoresen fortalte løgner om han under oppholdet på gården.

– Han sa jeg bare gikk rundt med hunden på gården og slike ting. Jeg vet det ikke er riktig. I tillegg nevnte han ting om at jeg har hatt det tøft og har savnet sønnen min. Når han sier slike ting på kamera, og bruker det mot meg, så går han for langt. Det klikket for meg, så han var heldig at jeg bare gikk, sier Riise til TV 2.

Synes du det var riktig deltaker som røk ut? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

LES OGSÅ: Beskylder Farmen-kjendiser for å ha vært uærlige foran kamera

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter