in ,

John reddet fire hjorter fra å drukne i isvann – nå kan han bli bøtelagt

John Stoll og sønnen Terri reagerte umiddelbart da de fikk øye på 5 hjort som var i ferd med å drukne. De klarte å redde fire av hjortene, noe som nå kan koste dem dyrt.

Saken som stammer fra delstaten Pennsylvania i USA har skapt et enormt engasjement i sosiale medier den siste uken. Dyrevenner over hele verden hyller John og Terri for gjerningen sin, men de kan forvente seg å bli bøtelagt for redningsaksjonen.

Lokalavisen York Dispatch har intervjuet Stoll som ikke kan forstå kravet fra dyrebeskyttelsesorganisasjonen Pennsylvania Game Commission. Stoll og sønnen valgte nemlig å ta med seg en av hjortene hjem. Den var så forfrossen at de ikke trodde den ville overleve om de lot den ligge igjen ute.

John pakket hjorten inn i tepper så den ikke skulle fryse. Foto: Privat

De tok derfor dyret med seg til gården sin hvor de kunne gi varme og omsorg.

– Jeg kan bare ikke forstå det. Om dyrebeskyttelsen har et problem med at vi tok hjorten hjem, hvorfor kom de ikke hjem til oss i løpet av helgen? sier Stoll til avisen.

Hylles i sosiale medier

Selv om John Stoll kan forvente seg en bot tilsvarende 2000 norske kroner, blir han omtalt som en helt på sosiale medier.

En video er publisert på Youtube hvor man får se hvordan John tar seg av den forfrosne hjorten.

Hvorfor i alle dager skal man bøtelegge mennesker som gjør noe så fint for et dyr? Skammelig mener jeg! Trykk på deleknappen for å vise din støtte til John og hans omtanke for dyrene!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Greta Thunberg fortalte om diagnosen hos Skavlan: «Om jeg ikke hadde hatt Asperger og vært så rar, så…»

Norske Daniels (11) katt hadde vært på rømmen i 7 måneder – nå rører gjenforeningen millioner