in

Jon Øigardens avsløring før neste sesong av «Exit» – De får ikke lov!

Jon Øigarden
Jon Øigarden

I mars kommer den tredje sesongen av NRK-suksessen Exit. Det blir den siste. Mange venter nok spent på avslutningen, men hovedrolleinnehaver Jon Øigarden medgir at han nekter barna sine å se serien.

Første sesong hadde i snitt 2 millioner seere, og andre sesong har blitt sett av 1,8 millioner.

– De to første sesongene til Exit fikk en fantastisk mottagelse hos det norske publikum, og vi har hele tiden vært åpne for en tredje sesong. Forutsetningen har vært at serieskaper Øystein Karlsen fremdeles har historier han mener bør fortelles. Og det har han, har NRKs dramasjef, Ivar Køhn, uttalt i en pressemelding fra TV-kanalen.


Skuespiller Jon Øigarden er blant hovedfigurende i den populære serien. Han spiller den kyninske finansmannen Jeppe, som sniffer kokain og pleier en overdådig og voldsom partykultur med de andre kompisene sine.

Serien skal ettersigende basere seg på reelle personer, og mange av episodene hevdes å være tatt ut fra virkeligheten til en vennegjeng innen Norges økonomiske elite.  De er mangemillionærer, ektemenn og småbarnsfedre – med en umettelig appetitt på dop, penger og sex.

Da skuespiller Jon Øigarden fikk se videointervjuet som hovedkarakterene i serien er basert på, for aller første gang reagerte han med vantro.

View this post on Instagram

A post shared by NRK Nyheter (@nrknyheter)

– Jeg husker at jeg tenkte; «Herregud, er det mulig. At det går an?», sier han i et intervju som er publisert på Blåkors’ hjemmesider etter at den første sesongen hadde sjokkert to millioner nordmenn.

Mange har stilt seg tvilende til at dette virkelig kan forekomme i Norge.

– Jeg vet jo at det skjer, men det var fascinerende å se disse menneskene snakke i levende live. Man blir jo helt paff av det de sier. Man sitter igjen med hakeslepp, sier Øygarden.

Og han er ikke den eneste som synes det som kommer frem i serien er sjokkerende.

– Barna mine ser ikke på det. De får ikke lov til å se på det. Han ene er 18, men jeg pleier å si til han: «hvis du ser på det mister du tennene», sier Øigarden når Se og Hør spør ham om hvordan hans nærmeste oppfatter rollen han spiller i serien.

Når sesong tre kommer i mars, vil dette være siste sesongen. Den kommer visstnok til å være minst like brutal og vanvittig som de to foregående sesongene.

Og mens barna til Øigarden nektes å se på serien, så er det andre i familien som kanskje ser, men ikke er så begeistret over å se de kritikerroste skuespillerprestasjonene til Øigarden i akkurat denne rollen:

– Jeg tror ikke moren min er så glad for det, innrømmer Øigarden til Se & Hør.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

T Rex-kraniet solgt – Sjekk prisen

Suksessfull millionær kler seg ut som hjemløs – Fikk seg en overraskelse