Hjem Viralt Jonna (29) spilte inn video av isbading – nå har millioner sett den

Jonna (29) spilte inn video av isbading – nå har millioner sett den

Del
X

Noe av det som opptar de fleste av oss nordmenn er været. Vi elsker å følge med på temperaturene både på land og i vann, spesielt om sommeren. 

Men for noen har temperaturen i vann ikke så mye å si, selv når det er vinter. Joanna Jinton for eksempel. Eller det vil si, hun følger med på temperaturene, men hun vil helst ha det så kaldt som mulig!

Den svenske kvinnen har nemlig gjort stor suksess på nettet ved å publisere videoer av seg selv hvor hun vaser gjennom snøen i lårkort kjole, eller nyter det kalde element gjennom isbad.

Sett av millioner

Bloggerens siste video har blitt en hit over hele verden. Isbadingen hennes har nemlig blitt sett over to millioner ganger på Youtube.

– Naturen er for meg det viktigste jeg har. Det er fra den jeg henter all min inspirasjon, sier hun til Expressen.

Foto: Youtube

Man blir sterkere 

Jonna mener at isbadingen gjør henne sterkere og utfordrer henne på en måte som ikke noe annet kan gjøre. Derfor tar hun regelmessige isbad i et vann like ved hjemstedet.

– Jeg kjenner meg aldri mer levende enn når jeg går ned i det iskalde vannet og jeg kjenner hvordan blodet strømmer gjennom kroppen og gjør alt det kan for å holde meg levende. I disse øyeblikkene er jeg fullstendig tilstedeværende, forteller Jonna i klippet.

Nedenfor kan du se den vakre videoen – tips gjerne noen venner som burde utfordre seg på noe lignende! 

LES OGSÅ: Brudens åtte søsken overrasker med dans i bryllupet – Se den sjarmerende opptredenen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com