fredag, oktober 23, 2020

Jordskjelv i Iran har drept minst 9 personer i nabolandet Tyrkia

Mest lest nå

Kvinnen adopterer en pitbull. Hunden klarer ikke slutte å klemme henne

Kayla Filoon (20) jobbet frivillig ved siden av studiene som hundepasser ved et hundepensjonat for hjemløse hunder. En dag kom pitbullen Russ inn. Og...

Et kraftig jordskjelv på styrke 5.7 skal ha rammet iranere og tyrkere, rapporterer NYT. Minst ni personer skal ha omkommet, og 30 personer er skadet etter jordskjelvet som rammet den iranske byen Khoy og den tyrkiske provinsen Van.

Innenriksministeren Suleyman Soylu forteller til NYT at tre barn og fire voksne ble drept i jordskjelvet. Soylu forteller at skjelvet rammet fire tyrkiske landsbyer, og at det er satt i gang en leteaksjon i noen av disse landsbyene. NYT melder at den iranske nyhetskilden IRNA har rapportert om at jordskjelvet har skadet hus og andre bygninger i 43 landsbyer i fjellregionen Qutour.


Regionen har en historie om kraftige jordskjelv og naturkatastrofer. Forrige måned ble byen Elazig i Tyrkia rammet av et jordskjelv som drepte 40 personer. Tidligere i februar gikk det også et snøskred i et område i nærheten som tok 41 liv.

Sosialnytt oppdaterer saken.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter