torsdag, juli 2, 2020

Jørgine etter andreplassen i Skal vi danse: – Spar meg. Seriøst! Spar meg

Mest lest nå

Jørgine Massa Vasstrand (30) kom helt til finalen i årets «Skal vi danse», men ikke lenger. Lørdag måtte hun se seg slått av Aleksander Hetland (36). I ettertid har Jørgine fått mye kritikk for adferden og væremåten sin. Nå svarer hun på kritikken.

Rett etter at Aleksander ble annonsert som vinner, forsvant Jørgine raskt fra parketten. Hun kom tilbake etter en stund, og ga beskjed til pressen om at hun trengte tid til å samle seg.

«Jeg trenger nok litt tid for å la det synke inn. Men minnene og opplevelsen har vært helt fantastisk», sa hun til Dagbladet.


«Det er ikke noe gøy å tape. Et kjempeantiklimaks», sa hun videre.

Ble veldig skuffet

Søndag kveld, postet Jørgine et innlegg på bloggen sin. Der skriver hun at hun først og fremst ble skuffet etter at dommen falt, og at hun veldig gjerne ville vinne. Ikke bare for sin egen del, men for dansepartneren Jørgen, familien og alle som har stemt, støttet og heiet henne fram.

«Men, vet dere hva jeg er glad for? At jeg ikke mistet meg selv oppi dette. At jeg ikke prøvde å framstå som noe annet enn den jeg er. At jeg aldri spilte et spill for galleriet. Da hadde andreplassen vært enda vondere å svelge. Jeg kjempet om seier fra første dag. La aldri skjul på det», skriver Jørgine.

Får mye kritikk

Jørgine skriver videre at hennes målrettede væremåte har irritert mange, og at hun har mottatt mye kritikk fra folk.

«For i dag har jeg fått mange meldinger fra mennesker som mener at jeg burde endre både atferd, væremåte og innstilling. Det er ikke første gangen. Det ramler jevnt over inn lignende kommentarer ellers også. I oppveksten var det mange som ønsket å sette meg litt på plass for den jeg var og er», skriver Jørgine videre.

Bør være mer ydmyk

Kritikerne mener blant annet at Jørgine burde være mer ydmyk, ha mindre vinnerinstinkt, mindre selvtillit, bli mer jovial og ikke være så selvopptatt.

«Så til alle dere som tror dere sitter på en fasit på hvordan hver enkelt burde være. Spar meg. Seriøst! Spar meg. Sånne kommentarer gjør meg bare enda mer bestemt på å være akkurat sånn jeg er. Det var det. Takk for meg», avslutter Jørgine på bloggen.

LES OGSÅ: Aleksander Hetland vant skal vi danse – men visste du hva målet hans med konkurransen egentlig var?

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter