in

Jørgine «Funkygine» Vassa Masstrand vant suverent – Leah Behn nominert

Foto: Funkygine / Instagram

Fredag kveld strømmet influenserne til fest på Gamle Logen i Oslo og det årlige prisdrysset under Vixen Awards. Her ble Jørgine Massa Vasstrand hedret med prisen «Folkets favoritt».

Under Vixen Awards stemmes de beste influenserne i ulike kategorier frem. Men til syvende og sist er det en jury som avgjør.


Kategorien Folkets Favoritt er derimot helt publikumsbestemt, og det er finalisten med flest stemmer fra publikum som vinner i denne kategorien

I år var Julie Fiala, Jørgine Massa Vasstrand, Leah Isadora Behn, Sara Emilie Tandberg og Therese Lien nominert i denne kategorien.

Mens Leah vant prisen som beste influenser i kategorien Beauty, var det Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand som ble kåret til folkets favoritt.

Ifølge VG fikk Jørgine Massa Vasstrand over 30 prosent av 44.000 stemmer som var kommet inn til publikumsprisen «folkets favoritt».

Det er fjerde gang «Funkygine» får denne Vixen-prisen.

– Her står en sunnmørsjente som er veldig mye omtalt som ufordragelig og høy på seg selv, påpeker hun ifølge avisa i takketalen, før hun takket alle som har stemt på henne og som heier på henne i hverdagen!

Hun hadde med seg ektefellen Morten Sundli på den røde løperen, og har delt et bilde fra festen, der hun skriver «Mor og Far på vift»

Den travle influenseren har en rekke jern i ilden, og var i fjor den influenseren som tjente aller best.

«Funkygine», tjente hele 7,8 millioner kroner. Av dette betalte influenseren, som er registrert med en formue på 1,5 millioner kroner, rundt 2,7 millioner kroner i skatt.

Sofie Steen Isachsen tjente 7,2 millioner kroner. Hun er registrert med en formue på 1,6 millioner og skattet 2,3 millioner kroner i 2021.

På tredjeplassen lå Morten Hegseth med inntekt på 6,4 millioner kroner og 35.000 kroner i formue.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Leah Behn kom festkledd i kjole fra Fretex – Se bildene

Exit fra Mesternes Mester: – Rent fysisk var det nok ingen tvil om hvem som var den dårligste