søndag, oktober 24, 2021

Jørgine Massa «Funkygine» Vasstrand deler sniktitt på ny sesong

Mest lest nå

Neste mandag begynner sesong 3 av Funkyfam. Jørgine Massa «Funkygine» Vasstrand (32) har delt en sniktitt på bloggen sin.

I videoen får vi se korte klipp av hva vi kan vente oss i sesong 3 av Funkyfam. Her sier hun blant annet at hun ikke egentlig har lyst på flere barn, men at hun føler hun skylder Morten det.

– I serien får man følge helt fra jeg ikke syns ting var så bra til at jeg begynner å venne meg til tanken om at jeg er gravid og at jeg skal bli småbarnsmamma en gang til, sier Vasstrand ifølge TV 2 til God kveld Norge.


Vasstrand har tidligere vært åpen om at hun ikke trives med endringene kroppen går igjennom når hun er gravid, og hun tror at mange kommer til å reagere på måten hun snakker om graviditeten også denne gangen.

– Jeg vet at det kan føre til noen reaksjoner fordi mange har et ønske om å bli gravide, også tar det tid eller går ikke helt som man hadde tenkt, og så sitter jeg og klager. Det vet jeg fra før av at noen føler seg støtt av, forteller hun til God Kveld Norge og legger til:

– Men det tar seg opp i serien. Jeg er mye mer sjarmerende på slutten enn i begynnelsen.

Nyheten om at Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand og ektemannen Morten Sundli venter barn igjen ble kjent i juli. Mens Jørgine hadde to barn fra et tidligere forhold da hun traff Morten, har de også et barn sammen.

Nyheten om graviditeten delte de på Instagram.

Kort etter at graviditeten ble kjent, avslørte også Funkygine at det kommer en ny sesong av den populære serien Funkyfam, der seerne følger treningsbloggeren og familien hennes i hverdagen. Nyheten ble sluppet på bloggen hennes:

– Her kommer ei litta gladnyhet for Funkyfamfans. Det blir nemlig en tredje sesong til høsten, og utifra det jeg har sett til nå, så blir dette kanskje den beste sesongen hittil! Alle er seg sjæl like og til tross for paaandemi skjer det faktisk en hel del for familien Vasstrand-Sundli, skrev hun på bloggen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter