Hjem Kjendisnytt Jørgine Massa Vasstrands kjærlighetserklæring: – Jeg føler meg veldig heldig

Jørgine Massa Vasstrands kjærlighetserklæring: – Jeg føler meg veldig heldig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jørgine Massa Vasstrand er Norges best betalte influenser, firebarnsmor, hundeeier, kone og figurerer på tre ulike tv-konsepter denne høsten. Det er ikke vanskelig å skjønne at timeplanen hennes er velfylt.

– Det er mye dårlig samvittighet. Det er ingen tvil om det. Samtidig er en av årsakene til at jeg trives så godt som mamma, at jeg parallelt har greid å oppfylle mine egne drømmer. Gjøre de tingene jeg har lyst til og heller ha med barna på ting som man kanskje ikke vanligvis tar med barn på, forklarer Jørgine til Her & Nå.

Hun medgir til ukebladet at hun av og til får «knekken» fordi hun føler hun er for mye borte, men sier samtidig til seg selv at i hennes familie er ting litt annerledes.

– Morten er hjemmeværende og jeg jobber. Vi er et team, og barna har det bra selv når jeg ikke er der. Vi får det til å fungere sånn noenlunde. Resultatet er at det blir veldig liten tid til å slappe av og bare være meg og Morten. Slike ting kan vi gjøre mer av senere, sier hun.

Jørgine Massa Vasstrand er gift med tidligere fotballspiller Morten Sundli, som avsluttet karrieren for førstedivisjonsklubben Ullensaker/Kisa. Men etter 2021-sesongen la Sundli opp.

Til Nettavisen sa Sundli at valget om å legge fotballskoene på hylla ikke var lett, men at familien veide tyngst:

– Det var ekstra leit å ikke få være med på sommerferier, hytteturer og andre vanlige familieting. Jeg mistet lysten til å spille fotball, fordi jeg ville heller gjøre ting med familien.

Da lille Indigo Iro kom til verden, som det ferskeste tilskuddet til den populære Funkyfamilien, ble det naturlig for Morten å ta ut hele permisjonen.

– Jeg har aldri hatt pappapermisjon tidligere. Som fotballspiller lar ikke det seg gjøre. Det lønte seg heller ikke å ta ut permisjon for Jørgine i hennes jobb. Å ta ut 40 uker med pappapermisjon er den beste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv. Dette har jeg ønsket meg lenge, sier Sundli til Her & Nå.

Og Jørgine er både glad for ektemannen og stolt over ham:

– Jeg føler meg veldig heldig. Vi utfyller hverandre. Jeg er utålmodig, rastløs og vil at ting skal skje fort, der Morten er rolig, avbalansert og tar veloverveide avgjørelser og beslutninger. Et eller annet sted midt imellom, der får vi ting til å fungere, forklarer Jørgine.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com