in

Jørgine Massa Vasstrand tjente best av influenserne – Så mye hadde hun i inntekt

Funkygine
Foto: Funkygine / Instagram

Skattelistene er klare, og hele 20 influensere tjente over en million kroner.

Jørgine Massa Vasstrand tronet aller øverst på inntektstoppen for influenserne. Det viser tall fra skattelistene 2021, som er omtalt av Finansavisen.

Massa Vasstrand, som også er kjent som «Funkygine», tjente hele 7,8 millioner kroner. Av dette betalte influenseren, som er registrert med en formue på 1,5 millioner kroner, rundt 2,7 millioner kroner i skatt.


Sofie Steen Isachsen tjente 7,2 millioner kroner. Hun er registrert med en formue på 1,6 millioner og skattet 2,3 millioner kroner i 2021.

På tredjeplassen finner vi den første mannlige influenseren: Morten Hegseth tjente 6,4 millioner kroner. Han har 35.000 kroner i formue, og betalte 2,2 millioner kroner i skatt.

Isabel Raad følger på fjerdeplassen med 3,9 millioner i skattbar inntekt, mens Sara Emilie Tandberg med 3,8 millioner bekler femteplassen.

Marcus Kleveland er på sjetteplass med inntekt på 3,7 millioner kroner. I motsetning til de øvrige influenserne som stort sett har beskjedne formuer, skiller han seg ut med en ligningsformue på hhele 12,7 millioner kroner. Kun Vegard Harm ned sine 8,2 millioner i formue er i nærheten av å ha like polstret bankbok som Kleveland.

Synnøve Skarbø er på sjuendeplass på inntektstoppen. Hun tjente 3,4 illioner og har en formue på 2,8 millioner. Jenny Skavlan og Marna Haugen er på delt åttendeplass og tjente 2,6 millioner kroner hver. På tiendeplass er Martine Lunde som tjente 2,4 millioner.

Mens mange av influenserne har høye inntekter så er det mer beskjedne formuer blant dem.

Marcus Kleveland har 12,7 millioner i formue og er dermed den av infuenserne som har størst formue. Også Vegard Harm med 8,2 millioner har betydelig formue.

Eveline Elise Stilen KLarlsen har 3,7 millioner i formue. Synnøve Skarbø har 2,8 millioner og Kristin Gjelsvik har en formue på 2,5 millioner. Jennie-Sofie Lie Pickl har to millioner i formue.

Utover dette er Jørgine Massa Vasstrand, Sofie Steen Isachsen og Emilie Voe Nereng de eneste som har klart å legge seg opp en formue på mellom en og to millioner kroner.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Nå kommer skattelistene 

google

Dette har nordmenn googlet i 2022