onsdag, september 30, 2020

Jørgine Massa Vasstrands bilde skaper enormt med diskusjon

Mest lest nå

«Vi hadde slutta. Men nå har vi kanskje ikke det allikevel.»

Det skriver Jørgine på et bilde hun har publisert på Instagram. På bildet kan man se hun amme sin 2-år gamle sønn.

Nå skaper bildet enormt med debatt i kommentarfeltene på sosiale medier. Svært mange takker Jørgine Massa Vasstrand for at hun setter fokus på langtidsamming, mens andre mener det bare er tull å amme et to år gammelt barn.


En av de mange som nå kommenterer bildet skriver:

«Så bra at du viser dette! Og ikke gjør noe big deal av at du legger ut et bilde av at du ammer enda👏🏻 det er så enkelt og greit, man ammer så lenge dere ønsker og sånn som det passer dere! Ingen har noe å si om det og det finnes slett ikke noe fasit svar!❤️ heier på sånne som deg!»

En annen påpeker at dette er svært individuelt.

«Smaken er som baken. Når ungene nærmer seg 1 år er det på tide å slutte for min del. Synes det er ekkelt når ungene er så store at de finner frem puppen selv. Men smaken er som baken. Noen liker amming på store unger og noen liker ikke det,» skriver personen.

LES OGSÅ: Jørgine «Funkygine» Vasstrand tapte i retten – så mye må hun betale

Innlegget om amming har skrivende stund engasjert nesten 45.000 nordmenn. Og selv om de fleste av kommentarene er positive, er det også dem som kommer med nedsettende ytringer. Noe Jørgine selv kommenterte i et innlegg hun senere publiserte på storyen sin.

«Jeg føler ikke at jeg trenger å si så mange argumenter på hvorfor det er helt hårreisende å legge igjen sånne kommentarer på et sånt type innlegg. For alle oppegående mennesker vet at folk ammer barna sine så lenge man har lyst til, og at ingenting er dumt med amming hvis man selv opplever det som kos, og barnet opplever det som kos,» sier hun og avslutter med et spark til alle dem som publiserte nedlatende kommentarer.

«Jeg vet at den er oppbrukt, men jeg har lyst til å si en ting til dere som legger dere opp i hva alle andre gjør og dømmer folk – get a life,» sier Jørgine.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter