in

Jorun Stiansen ønsker bank-ID-registrering for å kunne kommentere i sosiale medier

Skjermdump: Instagram

Det var lenge stille fra Idol-vinner Jorun Stiansen (38). Men de siste årene har vi sett mer til gullstrupen fra Vennesla, både på scenen og i ulike tv-programmer.

Julaften feierer Jorun Stiansen på Løddesøl i Arendal sammen med svigerfamilien.

– I år skal jeg for andre gang i mitt snart 39-årige liv feire julaften sammen med samboer Egil og min svigerfamilie. Jeg er mildt sagt tradisjonsbundet, og har i mange år unngått å feire på annet vis enn hva mitt «barnslige jeg» har vært vant til. Og det har funket, sier Jorun Stiansen til Nettavisens julespalte.


Les også: Disse kjendisene er klare for nytt reality-program

Når hun blir spurt om hva Stiansen håper på for 2023 er hun ikke i tvil: Mer kjærlighet blant oss, der vi som medmennesker tør å åpne opp for mer dialog og forståelse for hverandre.

– Måten vi kommuniserer med hverandre i dag på er forferdelig. Jeg synes det er helt grusomt å se, høre og lese om unge og voksne mennesker her i Norge som lever i frykt fordi andre føler seg berettiget til å hetse, true, forfølge og hate andre for den de er og hvordan de velger å leve sine liv.

View this post on Instagram

A post shared by Jorun Stiansen (@jorunstian)

Helst ønsker Stiansen at det skal bli krav om bank-ID-registrering for å kunne kommentere i sosiale medier.

– Er du ikke gammel nok til å ha bank-ID så kan du heller ikke kommentere i sosiale medier. Og får du tre rapporteringer på at du har ytret deg fiendtlig eller støtende, så er man ute og mister muligheten til å kommentere igjen. Synes jeg, da, sier hun.

Andre juledag sendes programmet «Beat for Beat» på NRK der Stiansen er en av deltakerne. Programmet er ifølge artistens egne instagramkonto allerede tilgjengelig for strømming på nett. Og en eller annen gang på nyåret får vi se henne i «71 Grader Nord Team».

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den norske storfilmen med Øigarden og Nordin er kun slått av James Bond

Over 600 døde: Kraftigste jordskjelv på over 100 år rammer Tyrkia